Prometeon

Prometeon

Son dakika Prometeon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prometeon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prometeon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prometeon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prometeon gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 prometeon haberi bulunmuştur. Tüm prometeon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği Prometeon Türkiye, TEGV’in Ateşböceği Öğrenim Birimi Tır’larının lastik tedarikçisi olarak anlamlı bir iş birliğine imza attı.
29.03.2024 Vitrin
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da geri döndü ikinci oldu
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da geri döndü ikinci oldu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) sekizinci durağı olan Çekya'daki ilk yarışta damalı bayrağı ikinci sırada geçti.
29.07.2023 Diğer Sporlar
Damperliye özel lastik üretti!
Damperliye özel lastik üretti! Prometeon, G02 PRO Multiaxle Plus lastiğini damperli kamyonlar için üretti.
10.08.2022 Otomobil
Ticari lastikte performansı yükseltti!
Ticari lastikte performansı yükseltti! Geliştirilen yeni lastik serisinin km performansını yüzde 10 artırması hedefleniyor
24.06.2022 Otomobil
Treyler'e özel lastik üretti! Gücü 1 ton arttı
Treyler'e özel lastik üretti! Gücü 1 ton arttı Treyler için yeni üretilen lastiklerin taşıma kapasitesi 1 ton artacak.
16.06.2022 Otomobil
“Akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya Türkiye’den gidecek!
“Akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya Türkiye’den gidecek! Prometeon Lastik Grubu yeni ticari lastik serisinin üretimi için Türkiye’yi seçti. Kocaeli’nde üretilecek “akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya ihraç edilecek
16.05.2022 Otomobil
Ticari lastikleri Türkiye'de araştırıp üretecek!
Ticari lastikleri Türkiye'de araştırıp üretecek! Prometeon’un Kocaeli'ndeki tesislerinde 15 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdiği Ar-Ge tesisleri açıldı.
13.09.2021 Otomobil
Lastiğe 40 milyon dolar yatırım yapacak!
Lastiğe 40 milyon dolar yatırım yapacak! Lastik üreticisi Prometeon İzmit’teki tesislerine 3 yılda 40 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak.
28.01.2021 Otomobil
Otobüslere özel lastik geliştirdi
Otobüslere özel lastik geliştirdi Prometeon, şehir içi otobüsler için özel geliştirdiği, Anteo Pro-M'i pazara sundu
8.12.2020 Otomobil
Bakan Varank açıkladı! 250 milyon dolara çıkacak
Bakan Varank açıkladı! 250 milyon dolara çıkacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Prometeon, yapacağı 115 milyon dolar ilave yatırımla Türkiye'den 75 ülkeye olan ihracatını 125 milyon dolardan 250 milyon dolara çıkaracak." ifadesini kullandı.
6.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Prometeon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prometeon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.