Prof. Dr. Barış Çaynak

Prof. Dr. Barış Çaynak

Son dakika Prof. Dr. Barış Çaynak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Barış Çaynak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Barış Çaynak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Barış Çaynak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. barış çaynak gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 prof. dr. barış çaynak haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. barış çaynak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazırlıksız yapılan spor kalbi yoruyor, krize neden oluyor!
Hazırlıksız yapılan spor kalbi yoruyor, krize neden oluyor! Haftada 4 gün, en az yarım saat yapılan egzersiz kalp sağlığı açısından önem taşıyor. Ancak, hazırlıksız ve bilinçsizce yapılan spor, kalp sağlığı açısından ağır sonuçlara neden olabilir. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak, spor yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
27.02.2022 Sağlık
Kalp hastaları Covid ve influenza açısından yüksek risk altında!
Kalp hastaları Covid ve influenza açısından yüksek risk altında! Covid’le beraber pıhtılaşmanın artması ve akciğerlerin kalbi zorlaması sonucu kalp krizi ile hastanelere başvurular arttı. Kalp hastalarının Covid ve influenza açısından yüksek risk altında söyleyen Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak uyarılarda bulundu. Peki, Covid influenza salgınında kalp hastaları ne yapmalı? İşte merak edilenler...
8.01.2022 Sağlık
Sağlıklı bir kalp için spor yapın ve aşık olun!
Sağlıklı bir kalp için spor yapın ve aşık olun! Siz kalbinizi terk edemezsiniz ama maalesef o sizi terk edebilir. ‘Kendiniz için’, kalbiniz ve tüm sağlığınız için stresi yönetmenin zamanı geldi! 2022’de spora başlayın, olumlu düşünün ve aşık olun! Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak kalp sağlığını iyileştirmenin yollarını anlattı.
4.01.2022 Sağlık
Covid’i bahane edip ameliyatınızı ertelemeyin!
Covid’i bahane edip ameliyatınızı ertelemeyin! Kalp damarları belli bir oranın üzerinde tıkanmış ve ameliyat gerektiriyorsa ertelemeyin. Minimal invaziv yani küçük kesi cerrahisi ile kalp ameliyatları sadece 4 santimlik bir kesi ile yapılabiliyor. Hastaların tek tek değerlendirilip ameliyat için en faydalı rotayı belirmenin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Barış Çaynak, kalp ameliyatlarında minimal invaziv yöntemin kişinin üzerinden ameliyatın tüm yükünü aldığını söylüyor.
30.11.2021 Sağlık
Kalp sağlığı hakkında doğru bilinen yanlışlar
Kalp sağlığı hakkında doğru bilinen yanlışlar Dünyada en fazla ölüme sebep olan hastalıkların başında gelen kalp-damar hastalıkları ile ilgili bilgi veren Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak, 10 maddede doğru bilinen yanlışları anlattı.
28.09.2021 Sağlık
Hastane odasından ilk fotoğraf
Hastane odasından ilk fotoğraf Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan, by-pass ameliyatı olan Hakkı Bulut’tan güzel haber geldi.
10.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Barış Çaynak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. barış çaynak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.