Problem

Problem

Son dakika problem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan problem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını problem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Problem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan problem gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.739 problem haberi bulunmuştur. Tüm problem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı Ankara'da sağ gözünde ağrı şikayetiyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak, Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi. Toprak, "Gözümde hafif bir ödem var. Doktorlarım onun da kısa sürede geçeceğini söyledi" dedi.
25.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
25.04.2024 Yaşam
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış..
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış.. Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlara göre, Kontrol odasında otomasyon amirinin teleferiği durdurup yeniden çalıştırması arasındaki 25 saniye olan zaman dilimi, kaynağından 23 saniye olarak düzeltildiği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri...
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri... Yan yana gelen her sayının ortak katı üzerinden artış göstermesi geometrik dizi olarak ifade edilir. Aynı zamanda üst düzey matematik işlemi olarak da ele alınabilecek olan bu sistem, pek çok farklı alanda kullanılır. Sabit olarak belli tanımlama ile birlikte sayıda üzerinden formülde halinde ele alınmaktadır. Böylece herhangi bir sayıdan başlamak suretiyle, aynı orantı sabiti doğrusunda artış ya da azalış gösterir.
22.04.2024 Gündem
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir?
ABİDE sınavı ne zaman, MEB'in ABİDE uygulama nedir? Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) araştırmasının 2024 uygulaması, 81 ilden yaklaşık 230 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Peki, ABİDE uygulaması nedir, ne zaman başlıyor?
19.04.2024 Gündem
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşanırken Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla. Hepimizin bu iklim krizi durumuna alışması lazım” diyerek uyarıda bulundu.
16.04.2024 Adana
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki? Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre, en zeki şehirler belli oldu. 81 ilin IQ oranlarının paylaşıldığı araştırmada vatandaşlar yaşadıkları şehirler ile memleketlerinin kaçıncı sırada olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması 2024…
13.04.2024 Yaşam
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
Zaha ile Icardi kavga mı etti? Takip etmiyordu, açıklama yaptı
Zaha ile Icardi kavga mı etti? Takip etmiyordu, açıklama yaptı Sosyal medyada yayın yapan Wilfried Zaha, takım arkadaşı Mauro Icardi ile arasında problem olmadığını söyledi.
2.04.2024 Galatasaray
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti.
28.03.2024 Gündem
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek"
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek" Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, “Ne yazık ki bahar mevsimi bu süreçte sona ermiş görünüyor. Ancak bunlar iklim değişikliği sonuçları” dedi.
29.03.2024 Adana
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, deniz suyu sıcaklıklarının artmasının hortumları ve meteorolojik olayları daha da artırdığını ifade etti.
27.03.2024 Adana
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
3 Cisim Problemi dizisi konusu nedir? 3 Cisim Problemi oyuncuları kimler? Dizide konusu geçen Fermi Paradoksu dikkat çekti!
3 Cisim Problemi dizisi konusu nedir? 3 Cisim Problemi oyuncuları kimler? Dizide konusu geçen Fermi Paradoksu dikkat çekti! 3 Cisim Problemi Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss'i bir araya getiriyor. Son zamanların en çok konuşulan Netfix dizisi 3 Cisim Problemi bilim kurgu ve gerilim türündedir. Liu Cixin'in üçleme romanından uyarlama olan 3 Cisim Problemi 1960'ların Çin'inde geçiyor. Yayınlandıktan sonra Fermi Paradoksu'yla gündeme gelen 3 Cisim Problemi dizisi hakkında bilgileri araştırdık.
26.03.2024 Magazin
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor Kredi kartı borcu olan, kredi kartı kullanan ya da kart kullanmayı düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. Zorda kalındığında ya da gelirlerin yeterli olmadığı durumda çoğu kişinin imdadına kredi kartı yetişiyor. Kartlar çoğu zaman kişilere büyük ölçüde kolaylık sağlasa da, yönetme kısmında problem yaşandığı takdirde, ileride taksitler adeta bir borç dağına dönebiliyor. Vatandaşlar kara kara borcunu kapatmanın yollarını arıyor. Peki kredi kartı borcunu kapatmak için kredi çekmek doğru mu? Karttaki borcu kapatmak için, başka bir karttan nakit avans çekmek mantıklı mı? Kredi kartı borcunun devamlı olarak asgari tutarını ödeyerek borcun tamamından kurtulmak mümkün olur mu? Uzman isim kart borçlarına ilişkin çok kritik detaylara yer verdi...
23.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu Türkiye’nin dört bir yanındaki omurga cerrahları ‘Omurga Cerrahisinde Komplikasyonlar ve Önleme Yöntemleri’ başlıklı sempozyumda bir araya geldi.
19.03.2024 Sağlık
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Problem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki problem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.