Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Son dakika Priyanka Chopra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Priyanka Chopra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Priyanka Chopra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Priyanka Chopra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan priyanka chopra gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 priyanka chopra haberi bulunmuştur. Tüm priyanka chopra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta Ünlü oyuncu Alina Boz, İtalya’nın başkenti Roma’da lüks otel açılışına katıldı.
14.06.2023 Magazin
Priyanka Chopra'nın kızına giydirdiği bot çok konuşuldu! 'Tarzı benimkinden daha iyi'
Priyanka Chopra'nın kızına giydirdiği bot çok konuşuldu! 'Tarzı benimkinden daha iyi' Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Priyanka Chopra, Malti Marie adını verdiği kızına giydirdiği botla gündeme geldi. Jonas'ın, eşinin Anneler Günü'nü kutlamak için paylaştığı bir fotoğrafta görünen, dünyaca ünlü bir markaya ait botun fiyatı ortaya çıkarken; sosyal medya kullanıcıları da Malti'nin tarzına yorum yağdırdı.
15.05.2023 Magazin
Priyanka Chopra'dan estetik itirafı geldi! 'Yaptırdıktan sonra 3 filmden kovuldum'
Priyanka Chopra'dan estetik itirafı geldi! 'Yaptırdıktan sonra 3 filmden kovuldum' 2000 Dünya Güzellik Yarışması'nın kraliçesi Priyanka Chopra, yıllar önce yanlış yapılan burun estetiği ameliyatının ardından yaşadıklarını anlattı
4.05.2023 Magazin
'Kariyerimde ilk kez ücret eşitliğine sahip oldum!'
'Kariyerimde ilk kez ücret eşitliğine sahip oldum!' Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Priyanka Chopra, geçtiğimiz gün katıldığı bir festivalde 22 yıllık kariyerinde ilk kez erkek başrol arkadaşıyla eşit ücret aldığını söyleyerek; dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
11.03.2023 Magazin
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı!
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı! Üç yıldır mutlu bir evlilk sürdüren Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra ve şarkıcı Nick Jonas çifti, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya getirdikleri bebeklerinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisine sundu.
10.05.2022 Magazin
Ünlü çiftten sürpriz haber! Bebeklerinin nasıl dünyaya geldiğini açıkladılar...
Ünlü çiftten sürpriz haber! Bebeklerinin nasıl dünyaya geldiğini açıkladılar... Priyanka Chopra ile Nick Jonas ayrılacakları dedikodularıyla gündemdeydi. Ünlü çiftten sürpriz bir bebek haberi geldi! Çift, kız bebeklerinin dünyaya geldiğini bir sosyal medya paylaşımıyla açıkladı. Ünlü çiftin bebeğin nasıl dünyaya geldiğini de saklamadı.
22.01.2022 Magazin
Matrix 4 fragman ne zaman, Tükiye’de saat kaçta yayınlanacak? Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi…
Matrix 4 fragman ne zaman, Tükiye’de saat kaçta yayınlanacak? Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi… Matrix serisinin yeni filmi "Matrix Resurrections"tan ilk görseller paylaşıldı. Yeni filmden ilk görsellerin paylaşılması sonrası fragman ve vizyon tarihi hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Matrix 4 ne zaman vizyona girecek, Matrix 4 fragman ne zaman yayınlanacak? İşte Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi…
8.09.2021 Gündem
Priyanka Chopra'dan bekarlığa veda partisi
Priyanka Chopra'dan bekarlığa veda partisi Önümüzdeki ay, nişanlısı Nick Jonas ile evlenmeye hazırlanan Hint asıllı İngiliz oyuncu Priyanka Chopra, bekarlığa veda partisini Amsterdam'da yaptı.
8.11.2018 Magazin
Turnuvada şıklık yarışı
Turnuvada şıklık yarışı New Jersey’deki Liberty State Park’da yapılan Veuve Clicquot Polo Classic turnuvasına dünyaca ünlü isimler akın etti.
4.06.2017 Magazin
'Bond kızı değil James Bond olmak isterim'
'Bond kızı değil James Bond olmak isterim' 2000 yılı Dünya Güzeli ve Hintli oyuncu Priyanka Chopra, “Ben Bond kızı değil James Bond olmak isterim” dedi.
1.06.2017 Magazin
3. sezon onayını kaptı
3. sezon onayını kaptı Bollywood’un yıldız ismi Priyanka Chopra’nın başrolünü üstlendiği ‘Quantico’dan beklenen haber açıklandı.
17.05.2017 Magazin
Baywatch güzelleri
Baywatch güzelleri 90’ların meşhur dizisi Sahil Güvenlik’in (Baywatch) beyazperde uyarlamasının galası önceki gün Miami’de yapıldı.
14.05.2017 Magazin
Ajan şıklığı
Ajan şıklığı FBI öğrencilerinin eğitimlerini konu alan ‘Quantico’ dizisinin yıldız ismi Priyanka Chopra, önceki gün dizinin yeni sezonu için New York City’de düzenlenen partide göz kamaştırdı...
18.10.2016 Magazin
Suyla şaka olmaz!
Suyla şaka olmaz! Bollywood’dan Hollywood’a transfer olan Quantico dizisinin yıldız ismi Priyanka Chopra, önceki gün Jimmy Fallon ile The Tonight Show’a konuk oldu...
22.09.2016 Magazin
James Bond ‘Jane’ olacak
James Bond ‘Jane’ olacak Quantico’nun yıldız ismi Priyanka Chopra, Marie Claire Dergisi’nin Eylül sayısı için kamera karşısına geçti...
17.08.2016 Magazin
2016’nın en seksileri!
2016’nın en seksileri! Dünyanın en seksi ve beğenilen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ‘’En Seksiler 2016’’ listesini açıkladı.
26.03.2016 Arşiv
Doğal güzellik
Doğal güzellik Bollywood’dan Hollywood’a transfer olan ve başrolü üstlendiği ‘Quantico’ adlı dizi ile büyük bir çıkış yakalayan Hintli güzel Priyanka Chopra, ‘Baywatch’ filminin Florida’daki setinde görüntülendi...
2.03.2016 Magazin
Araftaki güzeller!
Araftaki güzeller! BOŞROLLERİNİ Priyanka Chopra, Johanna Braddy, Aunjanue Ellis ve Jake McLaughlin’in paylaştığı Quantico, bu sezonun en dikkat çekici yapımlarından...
15.10.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Priyanka Chopra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki priyanka chopra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.