Prens Salman'dan dünya futbolunda dengeleri değiştirecek hamle!
Prens Salman'dan dünya futbolunda dengeleri değiştirecek hamle! Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Salman'ın bu hamlesi Avrupa'da dengeleri değiştirecek.
17.02.2019 Futbol
Trump'ın damadı, Prens Salman'a tavsiyelerde bulundu
Trump'ın damadı, Prens Salman'a tavsiyelerde bulundu New York Times gazetesi, Kaşıkçı cinayetinden sonra ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile 10 Ekim'de sadece bir kez telefonda görüştüğü ve bu görüşmeye Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın da katıldığı bilgisinin verildiğini ancak ikilinin gayri resmi bir şekilde görüşmeye devam ettiğini ve Kushner'in Salman'a krizi nasıl atlatacağına ve daha fazla utanç verici eylemlerden kaçınmasına yönelik tavsiyeler verdiğini yazdı.
9.12.2018 Dünya
Ortadoğu'da dengeleri değiştirecek ittifak!
Ortadoğu'da dengeleri değiştirecek ittifak! İsrailli yetkililer, İran tehdidine karşı Suudi Arabistan ile ittifak kurma isteğini dile getiren açıklamalar yapıyor. Suudi Arabistan’ın Hariri hamlesi ve Lübnan’a seyahat yasağı, İsrail’in Hizbullah’a müdahale edeceği endişesini artırdı. Adı henüz konulmayan ittifak, Ortadoğu’da dengeleri değiştirebilir.
11.11.2017 Dünya