Sedefnur'un evinde mahkeme kurulacak
Sedefnur'un evinde mahkeme kurulacak Kocaeli’de, Sedefnur Çağlar'ın (23), polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata ile gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan düşüp yaralandığı olayda mahkeme heyeti, sağlık problemleri nedeniyle duruşma salonun gelemeyen Sedefnur'un ailesinin avukatlarının 'naip hakim' atanması talebini kabul etti. Atanacak naip hakim, uzman psikolog ve her iki tarafın avukatlarından oluşacak bir heyet, Sedefnur'un ifadesini almak için Sivas'ta bulunan evine gidecek.
6.11.2022 Yaşam
Muavinle tartışıp, havaya ateş açan polis memuru açığa alındı
Muavinle tartışıp, havaya ateş açan polis memuru açığa alındı Manisa'daki bir dinlenme tesisinde mola veren şehirlerarası otobüsünde yolculuk yapan polis memuru, muavin ile tartıştığı sırada belinden çıkardığı tabancası ile havaya çok sayıda ateş açtı. Çevredekiler panik içerisinde markete sığınırken bir yolcu polis memurunun önüne geçerek olayın büyümeseni engelledi. İhbar üzerine gelen jandarma tarafından gözaltına alınan polis merumu açığa alındı.
30.12.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi hakkında hapis istemi
Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi hakkında hapis istemi Karaköy'de bir otelin restoranında yüksek sesli konuştuğu için kendisini dışarı çıkarmak isteyen güvenlik görevlilerine direnen daha sonra da olay yerine gelen polis ve bekçilere saldırdığı iddia edilen Furkan Çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi Ayşegül Çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Bir polisin tabancasını elinden alarak tehdit ve küfürler savurduğu ileri sürülen ve 6 kişinin yaralanmasına neden olan Furkan Çalıkoğlu'nun 6 suçtan 16 yıl 1 aya kadar hapsi istenirken, polis memurlara karşı “Haritadan kendinize yer beğenin" dediği öne sürülen Ayşegül Çınar'ın ise 6 yıla kadar hapsi istendi.
26.07.2021 Gündem