Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü Manisa'nın Demirci ilçesinde güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş (26), İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün üst katında bulunan polis lojmanlarında, komiser yardımcısı D.Y.'nin (32) odasında başından vurulmuş olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Akbaş hayatını kaybederken, gözaltına alınan D.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
15.04.2023 Gündem
Polis lojmanında iğrenç olay
Polis lojmanında iğrenç olay Eskişehir’de bir polis memuru, polis lojmanında meslektaşının 5 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 17 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.
20.10.2017 Yaşam
Teröristler 3 ayrı noktaya eş zamanlı saldırdı
Teröristler 3 ayrı noktaya eş zamanlı saldırdı DİYARBAKIR’ın Çınar İlçesi’nde PKK’lılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve polis lojmanlarına 3 ayrı noktadan saldırdı. Bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
14.01.2016 Haber
PKK'dan 3 ayrı noktaya bombalı saldırı
PKK'dan 3 ayrı noktaya bombalı saldırı DİYARBAKIR’ın Çınar İlçesi’nde PKK’lılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve polis lojmanlarına 3 ayrı noktadan saldırdı. Bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Şiddetli patlamada emniyet binası ve lojmanlarda büyük hasar meydana gelirken, yaralıların bulunduğu belirtildi. İlçeye Diyarbakır’dan takviye polis ve asker ile birlikte ambulans, sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.
29.09.2021 Gündem