Playstation 3

Playstation 3

Son dakika Playstation 3 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Playstation 3 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Playstation 3 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Playstation 3

haberleri sayfasında son dakika yaşanan playstation 3 gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 playstation 3 haberi bulunmuştur. Tüm playstation 3 haberleri aşağıda listelenmiştir.
(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak?
(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak? GTA 6’nın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda oyuna dair ilk bilgiler yer alırken çıkış tarihi de açıklandı. Rockstar’ın geliştirdiği GTA oyunları ‘Amerikan rüyası’ ve toplumun dejenere olmasını eleştiren yapımlar olarak biliniyor. GTA 6’nın da hicivlerle dolu olması bekleniyor. Peki, GTA 6 ne zaman satışa çıkacak ve ne kadar olacak? Rockstar Games GTA 6 PC’ye gelecek mi, ne zaman saat kaçta çıkacak?
5.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Ağustos ayının bedava konsol oyunları belli oldu
Ağustos ayının bedava konsol oyunları belli oldu Her ay olduğu gibi Ağustos ayında da Sony ve Microsoft, oyun konsolları için bir dizi oyunu bedava yapmaya karar verdi. PS Plus ve Live Gold aboneliği olanlar, normalde ücretli olarak satılan oyunu bedava kütüphanesine ekleyebiliyor.
1.08.2019 Bilim ve Teknoloji
The Last of Us 2 ne zaman satışa çıkıyor?
The Last of Us 2 ne zaman satışa çıkıyor? Yıllardır oyunseverler tarafından sabırsızlıkla beklenen, PlayStation 3'ün en iyi oyunlarından biri olan The Last of Us'ın devam oyunu için yeni bir tarih bilgisi internete sızdı. 2019 yılında çıkışı beklenen oyunun Ekim ayı içinde raflardaki yerini alacağı konuşuluyor.
5.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Sony duyurdu! 1 ay boyunca ücretsiz...
Sony duyurdu! 1 ay boyunca ücretsiz... Sony, her ay olduğu gibi Şubat ayında bazı PlayStation oyunlarını tamamen bedava yaptı. PS Plus abonelerinin yararlanabildiği bu kampanya kapmasında oyunu bir kez ücretsiz olarak oyun kütüphanenize eklediyseniz artık o oyun tamamen sizin oluyor.
31.01.2019 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 4 için bu ayın ücretsiz oyunları açıklandı
PlayStation 4 için bu ayın ücretsiz oyunları açıklandı Sony her ay yaptığı üzere Aralık ayı için de ücretsiz oyunlar listesini duyurdu. İşte Playstation'da ücretsiz olan oyunlar...
29.11.2018 Bilim ve Teknoloji
İşte bu ayın bedava olan PlayStation oyunları
İşte bu ayın bedava olan PlayStation oyunları PlayStation Plus üyelerinin Kasım ayında ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyip oynayabilecekleri oyunlar belli oldu.
1.11.2018 Bilim ve Teknoloji
PlayStation Plus Kasım 2018 oyunları sızdırıldı!
PlayStation Plus Kasım 2018 oyunları sızdırıldı! Kasım ayında PlayStation Plus abonelerine sunulacak olan ücretsiz PlayStation 4 oyunları şimdiden internete sızdırıldı.
4.10.2018 Bilim ve Teknoloji
PlayStation Plus Ekim ayı ücretsiz oyunları belli oldu
PlayStation Plus Ekim ayı ücretsiz oyunları belli oldu Her ay olduğu gibi bu ay da PlayStation Plus (PS Plus) pek çok oyunu ücretsiz hale getirdi. İşte Ekim ayı için PS Plus'ın ücretsiz yaptığı oyunlar...
28.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Black Friday indirimi PlayStation için geliyor!
Black Friday indirimi PlayStation için geliyor! Ünlü Black Friday indirimi bu defa PlayStation için geliyor. Birçok oyunda yüzde 60'a varan indirimler oyun severler için büyük bir fırsat oluşturacak.
23.11.2017 Bilim ve Teknoloji
PES 2018'in oynanış videosu yayınlandı!
PES 2018'in oynanış videosu yayınlandı! PES 2018'in oynanışıyla ilgili yeni bir video yayınlandı. Beş dakikalık videoda bolca oynanış görüntüsü bulunuyor. Detaylar haberimizde.
15.06.2017 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 3 sona yaklaştı!
PlayStation 3 sona yaklaştı! Sony, PlayStation 3'ün fişini resmen çektiğini açıkladı.
30.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Playstation 3'ün kaderi belli oldu!
Playstation 3'ün kaderi belli oldu! PlayStation 4 Pro modeli ile bir yandan oyunculara en iyi deneyimi sunmaya çalışan Sony, diğer yandan yıllardır üretimi devam eden Playstation 3 modeli için kararını verdi.
20.03.2017 Bilim ve Teknoloji
PlayStation 4 oyunları PC'de oynanabilecek!
PlayStation 4 oyunları PC'de oynanabilecek! Sony, dün yaptığı açıklama ile PlayStation 4 oyunlarının çok yakında PC üzerinden de oynanabileceğini açıkladı.
14.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Playstation oyunları PC'ye geliyor
Playstation oyunları PC'ye geliyor Sony, önemli bir karar alarak Playstation 3 oyunlarının bir kısmının Windows PC'lere getireceğini duyurdu.
25.08.2016 Bilim ve Teknoloji
Playstation delileri...
Playstation delileri... ‘Deliha’ adlı filmin setinde tanışıp aşka yelken açan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti önceki akşam Cihangir’deydi...
31.08.2015 Magazin
Türkçe oynanabilecek
Türkçe oynanabilecek FIFA 16 Demosunun Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 konsollarında 8-10 Eylül arasında çıkması planlanıyor...
30.08.2015 Ekonomi
Nissan GT Academy Türkiye finalistleri Silverstone yolunda!
Nissan GT Academy Türkiye finalistleri Silverstone yolunda! Sanal dünyada Grand Turismo 6 oyuncularına gerçek birer yarış pilotu olma kapısını aralayan Nissan GT Academy’nin Türkiye finalleri İstanbul’da gerçekleştirildi. En iyi 6 finalist efsane yarış pisti Silverstone’a gidiyor.
5.07.2015 Magazin
PlayStation satışları son üç ayda Sony'ye 11. 2 milyar TL gelir kazandırdı
PlayStation satışları son üç ayda Sony'ye 11. 2 milyar TL gelir kazandırdı 20 milyon satış rakamını geride bırakan PlayStation 4 Sony'ye en fazla gelir getiren ürün oldu.
21.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Film izlemenin en iyi yolu!
Film izlemenin en iyi yolu! Film izlemenin en güvenli, ekonomik ve yasal yolu: MUBİ...
12.12.2014 Kültür Sanat
Gran Turismo Subaru VIZIV GT Vision ile artık daha hızlı
Gran Turismo Subaru VIZIV GT Vision ile artık daha hızlı Subaru'nun Gran Turismo için hazırladığı konsept araca bayılacaksınız
26.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Grand Theft Auto V'in yeni nesil için inceleme puanları belirlendi
Grand Theft Auto V'in yeni nesil için inceleme puanları belirlendi Grand Theft Auto V'in Playstation 4 ve Xbox One sürümleri tam puan aldı.
17.11.2014 Bilim ve Teknoloji
PlayStation Home tarih oluyor!
PlayStation Home tarih oluyor! Sony'nin büyük umutlarla ortaya çıkardığı, ancak pek tutulmayan platformu tarih oluyor! Sony'nin PlayStation 3 sahiplerine sunduğu 3 boyutlu sosyal oyun platformu PlayStation Home'un fişinin önümüzdeki senenin Mart ayında çekileceği belli oldu...
30.09.2014 Bilim ve Teknoloji
Kevin Spacey ABD'ye karşı savaşacak
Kevin Spacey ABD'ye karşı savaşacak 4 Kasım 2014 tarihinde Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için satışa sunulacak Call of Duty: Advanced Warfare’in kadrosunda ünlü bir Hollywood yıldızı Kevin Spacey de yer alıyor...
3.05.2014 Bilim ve Teknoloji
Yürekleri ağıza getiren oyun!
Yürekleri ağıza getiren oyun! Call of Duty Ghosts için yeni videolar geldi!
15.08.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Playstation 3 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki playstation 3 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.