Piyano Resitali

Piyano Resitali

Son dakika piyano resitali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan piyano resitali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını piyano resitali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Piyano Resitali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan piyano resitali gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 piyano resitali haberi bulunmuştur. Tüm piyano resitali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiği piyano, Bager'i sevindirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiği piyano, Bager'i sevindirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festivali'nde sahneye çıkan doğuştan görme engelli, kusursuz kulağa sahip Bager Çalışçı’ya (9) sözünü verdiği piyanoyu gönderdi. Bager, hayalindeki piyanonun başına geçerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.
17.12.2021 Gündem
Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı 2. Kez İstanbul’da
Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı 2. Kez İstanbul’da İstanbul, 4 – 7 Kasım tarihleri arasında 2. Kez ‘Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Demos Fuarcılık tarafından Babylons NFT Pazaryeri’nin katkılarıyla İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek organizasyon, yerli ve yabancı birçok sanatçıyı ve eseri tek çatı altında buluştururken, sergilenecek antika parçalar ile de sanatseverleri geçmişe, NFT koleksiyonuyla geleceğe yolculuğa çıkaracak.
22.10.2021 Kültür Sanat
Gülsin Onay, Bodrum'da gün batımına karşı verdiği piyano resitaliyle büyüledi
Gülsin Onay, Bodrum'da gün batımına karşı verdiği piyano resitaliyle büyüledi Dünyanın dört bir yanına uzanan uluslararası müzik kariyerinde önemli orkestralarla konserler veren Gülsin Onay, bu defa Milliyet Sanat’ın ev sahipliğinde sanatseverlerle buluştu. Sanatçı 25 Eylül Cumartesi akşamı Bodrum Manastır Hotel & Suites’de, gün batımında gerçekleştirdiği piyano resitaliyle, aralarında Alper Saldıran, Fethi Karaduman, Eren Levendoğlu, Barış Bağcı ve Seval Uğur Mutlu gibi tanınmış isimlerin de bulunduğu misafirleri notalarıyla adeta büyüledi.
27.09.2021 Kültür Sanat
Boğaz’da piyano resitali!
Boğaz’da piyano resitali! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Rus müzisyen Evgeny Grinko’yu ağırladı.
19.08.2021 Kültür Sanat
Paris'te piyano resitali
Paris'te piyano resitali Piyanist Renan Koen, Fransa'nın başkenti Paris'te Columbia Global Centers'ta piyano resitali verdi.
8.10.2019 Kültür Sanat
Türk öğrenci, İtalya'dan dünya birinciliği ile döndü
Türk öğrenci, İtalya'dan dünya birinciliği ile döndü İtalya'da düzenlenen, çok sayıda müzisyenin katılım gösterdiği Apulia Metropolitan Müzik Yarışmasında Rüya Aydın piyano dalında, kendi kategorisinde dünya birincisi oldu. düzenlenen, çok sayıda müzisyenin katılım gösterdiği Apulia Metropolitan Müzik Yarışmasında Rüya Aydın piyano dalında, kendi kategorisinde dünya birincisi oldu.
13.05.2019 Kültür Sanat
Beştepe'de 23 Nisan... Cumhurbaşkanı Erdoğan çocukları kabul etti
Beştepe'de 23 Nisan... Cumhurbaşkanı Erdoğan çocukları kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Beştepe'ye gelen çocukları kabul etti. Erdoğan koltuğunu 6. sınıf öğrencisi Ozan Sözeyataroğlu'na devretti. Sözeyataroğlu'nun basın mensuplarının sorduğu sorulara verdiği cevaplar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve salondakileri gülümsetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"İnşallah sizler çalışkanlığınızla, başarılarınızla, heyecanınızla Türkiye'yi çok daha ileri aşamalara taşıyacaksınız. Sizlerin ellerinde bu ülke dünya sahnesinde hak ettiği konuma ulaşacaktır." dedi.
23.04.2019 Gündem
Gülsin Onay'dan piyano resitali!
Gülsin Onay'dan piyano resitali! Ankara Yenimahalle Belediyesi, dünyaca ünlü piyano virtüözü, UNICEF İyi Niyet Elçisi ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Solisti Gülsin Onay’ın piyano resitaline ev sahipliği yaptı.
30.11.2017 Kültür Sanat
Alexey Botvinov'dan piyano resitali!
Alexey Botvinov'dan piyano resitali! Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Uluslararası Sosyal Bilim Araştırmaları Derneği, Çanakkale Belediyesi ve Ukrayna Büyükelçiliği’nin katkılarıyla ÇOMÜ 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu’nda piyano dinletisi gerçekleştirildi.
18.10.2017 Kültür Sanat
Gülsin Onay'dan piyano resitali!
Gülsin Onay'dan piyano resitali! Ünlü piyano virtüözü Gülsin Onay, performansıyla dinleyenleri büyüledi.
19.04.2017 Kültür Sanat
Yıldız Sarayı Müzesi Eser Kataloğu tanıtıldı
Yıldız Sarayı Müzesi Eser Kataloğu tanıtıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan: "(Sultan 2. Abdülhamit Han) Onun dönemi, ülkemizin karşı karşıya kaldığı sorunları anlamak bakımından bir ayna hükmündedir. Gönül ister ki gençlerimiz bu tarihi müzeleri daha çok ziyaret etsin ve bugünü anlamak için geçmişi bilmek bilincine erişsin. Tarihin kalbi olan müzeler, gençler tarafından ne kadar çok ziyaret edilirse, gençler tarihin bilgeliğinden istifade ederek, hayatı daha iyi anlar"
29.09.2021 Gündem
'Harika Çocuk'tan piyano resitali
'Harika Çocuk'tan piyano resitali Maltepe Belediyesi'nin aralık ayındaki kültür-sanat etkinlikleri kapsamında 'Harika Çocuk' olarak tanınan Mertol Demirelli, piyano resitaliyle Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi(TSKM)'nde sahne aldı.
26.12.2016 Kültür Sanat
Ödüllü piyanist Pfaff Eskişehir'de
Ödüllü piyanist Pfaff Eskişehir'de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile ödüllü piyanist Tristan Pfaff Eskişehir'de resital verecek...
14.11.2016 Magazin
Tek eliyle piyanoya hayat veriyor
Tek eliyle piyanoya hayat veriyor İngiltere’nin en başarılı piyanistlerinden biri olan, tek eliyle piyano resitali sunan Nicholas McCarthy, hikayesini anlattı
14.05.2016 Arşiv
Yükselişe geçen semtlerin en yenisi: Yeldeğirmeni
Yükselişe geçen semtlerin en yenisi: Yeldeğirmeni Nostaljik yapısını koruyan, bugünlerde kafelerin ve sanat galerilerinin açıldığı Kadıköy Yeldeğirmeni, şehrin önemli duraklardan biri oldu.
1.01.2016 Arşiv
Fazıl Say'ın konseri ertelendi
Fazıl Say'ın konseri ertelendi Ünlü piyanist Fazıl Say’ın, ÇYDD’nin üniversite burs projesi yararına 18 Eylül’de düzenleyeceği piyano resitali, şehit haberleri üzerine ertelendi...
29.09.2021 Gündem
İnternette hızla yayıldı!
İnternette hızla yayıldı! AVM'ye ailesi ile alışverişe giden küçük çocuktan inanılmaz konser
1.03.2014 Yaşam
İnternette hızla yayıldı
İnternette hızla yayıldı ABD'de bulunan bir alışveriş merkezinde ailesi ile alışveriş yapan Felipe adlı çocuğun, AVM'de verdiği piyano resitali internette hızla yayıldı. Felipe'nin AVM'de bulunan bir müzik mağazasında yer alan piyano ile verdiği açık konser, etraftakiler tarafından kaydedildi.
1.03.2014 Dünya
Sanatını geri istiyor!
Sanatını geri istiyor! Gezi eylemlerine destek vermişti
29.09.2021 Gündem
Yağmur altında Piyano resitali ve Taksim eylemcileri!
Yağmur altında Piyano resitali ve Taksim eylemcileri! Alman Piyanist Davide Martello, sağanak yağışa rağmen piyanosuyla Atatürk Anıtı önünde göstericilere ve vatandaşlara konser verdi. Eylemcilerde yağmura aldırış etmedi. İşte o anlar...
14.06.2013 Haber
Popun devleri sahnede
Popun devleri sahnede Konser haftasına İstanbul evsahipliği ediyor
30.08.2012 Kültür Sanat
Böyle ofis ortamı herkesin hayali
27.05.2011 Arşiv
Çağlayan'dan piyano resitali
Çağlayan'dan piyano resitali Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Japonya'da verilen resepsiyonda davetlilere piyano çaldı
29.09.2021 Gündem
Alışveriş partisi çılgınlığı
Alışveriş partisi çılgınlığı 1.000 mağaza 24.00’e kadar açık kalacak, cirolar 50 milyon doları bulacak
3.09.2010 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Piyano Resitali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki piyano resitali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.