Beyoğlu'nda pitbull dehşeti!
Beyoğlu'nda pitbull dehşeti! Beyoğlu'nda, pitbullu ağızlıksız gezdirdiği için uyarılan sahibi, tasmasını gevşettiği köpeği tartıştığı kişilerin üzerine saldı. İki kişiyi yaralayan köpek sahibi tarafından olay yerinden kaçırılırken, caddede yürüyen bir başka kişiye daha saldırdı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşananlar anbean cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.
16.02.2022 Gündem
Pitbull dehşetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! Asiye Ateş hakkında flaş gelişme...
Pitbull dehşetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! Asiye Ateş hakkında flaş gelişme... Son dakika haberi... Pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in o köpeklerle birlikte çekilen fotoğrafları ile olay anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Tüm Türkiye’yi dehşete düşüren olayın ardından yoğun bakımda yatan Asiye Ateş için doku nakli ameliyatıyla ilgili flaş bir açıklama geldi. Açıklamada, “Şu an itibariyle hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir” ifadelerine yer verildi.
26.12.2021 Gündem
Korkunç! Yaşlı adamın kolunu kaptılar
Korkunç! Yaşlı adamın kolunu kaptılar İzmir'de evinin yakınındaki bir manavdan alışveriş yapmak isteyen yaşlı adam, iki pitbull köpeğinin saldırısına uğradı. Yaşlı adam saldırıyla birlikte kolundan ağır yaralanırken, dehşet anları ve saldırı sonrası görüntüler kameralara yansıdı.
3.10.2018 Yaşam