Pierre Webo

Pierre Webo

Son dakika Pierre Webo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pierre Webo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pierre Webo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pierre Webo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pierre webo gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 pierre webo haberi bulunmuştur. Tüm pierre webo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! Aziz Yıldırım itirafı olay yarattı: Öldürmek isterdi
Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! Aziz Yıldırım itirafı olay yarattı: Öldürmek isterdi Bir dönem Süper Lig'de RAMS Başakşehir Fenerbahçe ve Ankaraspor'da forma giyen RAMS Başakşehir'de Okan Buruk'un yardımcılığını yapan Pierre Webo, önemli açıklamalarda bulundu. Webo, Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak Galatasaray açıklaması yaparken Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.09.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi kapsamında Afrikalı gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan faiz indirimiyle ilgili konuşarak, "Bir diğer açıklanan karar daha var. O da faizin özellikle yüz baz puan tekrar düşürülmüş olması. Tabii muhalefet ve malum çevreler bizim faizdeki bu tür kararlılığımızı asla kabullenemiyorlar. Ama ben de Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olarak faize karşı olduğumu bu göreve geldiğimden beri hep söyledim. Çünkü faiz zengini daha zengin yapar, fakiri daha fakir yapar. Eninde sonunda biz bu enflasyonu göreve geldiğimde nasıl düşürdüysek, o zaman 4 puana kadar indirdik, yine düşüreceğiz. Ama ben vatandaşımı faize ezdirmeyeceğim. Bakın bugün Amerika enflasyonda çok ciddi bir sıkıntının içerisinde. Avrupa aynı şeklide ciddi bir sıkıntının içinde. Türkiye’de de faizciler ne yazık ki bu işi savunmanın gayreti içerisinde. Ben de diyorum ki biz kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz ve milletimizi faize ezdirmeyeceğiz. İnşallah en kısa zamanda da enflasyon aşağı inmeye başlayacak. Çünkü faiz sebep, enflasyon neticedir." dedi.
19.12.2021 Siyaset
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya...
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya... Başakşehir'in başında ligde 4 maçta 4 galibiyet alan Emre Belözoğlu'nun 'geleceğin hocası' yakıştırmaları alması dikkatlerden kaçmıyor.
14.11.2021 Başakşehir
Akhisarspor dayanamadı! Martins Chisom Onyebueke açıklaması
Akhisarspor dayanamadı! Martins Chisom Onyebueke açıklaması Futbolcu olmayan Nijeryalı birini transfer ettiği iddia edilen Akhisarspor'dan Martins Chisom Onyebueke açıklaması geldi.
25.04.2021 TFF 1.Lig
UEFA ırkçı hakem Coltescu hakkında kararını verdi! Men...
UEFA ırkçı hakem Coltescu hakkında kararını verdi! Men... UEFA, PSG - Başakşehir maçının 4. hakemi Sebastian Coltescu'nun 30 Haziran 2021'e kadar hakemlikten men edildiğini ve rehabilitasyon kursuna gitmesinin kararlaştırıldığını açıkladı. Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo'ya ise PSG maçında "sportmenliğe aykırı hareketten" 1 maç ceza verildiği duyuruldu.
8.03.2021 Başakşehir
Rumen basınından skandal iddia! 'UEFA kararını verdi' dediler: Webo...
Rumen basınından skandal iddia! 'UEFA kararını verdi' dediler: Webo... Son dakika haberi... Rumen basını, UEFA'nın PSG-Başakşehir maçında 4. hakem Sebastian Coltescu'nun Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya yönelik ırkçı sözleri hakkındaki soruşturmada, hakemin ırkçı bir ifadede bulunmadığına ve disiplin cezası uygulanmasına gerek olmadığına karar verdiğini yazdı.
11.02.2021 Başakşehir
Pierre Webo hakkında flaş karar! Başakşehir duyurdu
Pierre Webo hakkında flaş karar! Başakşehir duyurdu PSG ile oynanan maçta ırkçı söylemlerle karşı karşıya kalan Webo'nun 9 numaralı imzalı forması açık artırma ile satışta!
16.12.2020 Başakşehir
PSG - Başakşehir: 5 - 1
PSG - Başakşehir: 5 - 1 Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain ile Başakşehir karşı karşıya geldi. 4. hakem Sebastian Coltescu’nun Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo’ya karşı sergilediği ırkçı söylem nedeniyle dün akşam ertelenen PSG-Başakşehir karşılaşmasının geri kalan bölümü oynandı. Mücadeleyi Paris Saint-Germain 5-1'lik skorla kazandı ve temsilcimiz, Devler Ligi'ni 3 puanla tamamladı.
9.12.2020 Futbol
Rıdvan Dilmen duyurdu! Webo'nun kırmızı kartı iptal oldu
Rıdvan Dilmen duyurdu! Webo'nun kırmızı kartı iptal oldu Paris Saint-Germain ile Başakşehir’in karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6’ncı ve son maçında 4’üncü hakem Constantin Sebastian Coltescu, Başakşehir’in yardımcı antrenörü Pierre Webo’ya ırkçı söylemlerde bulundu. Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında maçın hakemi Hategan’ın verdiği birkaç kararın ardından yedek kulübesi kızışırken, yardımcı antrenör Webo’ya kırmızı kart çıktı. Rıdvan Dilmen'den konuyla ilgili son dakika bilgisi geldi.
9.12.2020 Başakşehir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan asgari ücret görüşmeleri için, "Temennimiz odur ki isabetli, hayırlı bir karar çıkar ve yola devam ederiz." derken AB'ye de olası yaptırımlar için net mesaj verdi, "Avrupa Birliği'nin nasıl bir adım atacağı bizim derdimiz değil. Türkiye'ye yönelik yapılacak herhangi bir yaptırım kararı Türkiye'yi çok fazla da ırgalamaz."
9.12.2020 Siyaset
Flaş açıklama! 'UEFA Başkanı beni aradı'
Flaş açıklama! 'UEFA Başkanı beni aradı' Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ "UEFA Başkanı Ceferin de bize mesaj gönderdi. Büyük üzüntü içinde olduklarını, en ağır cezayı vereceklerini söylediler" dedi.
9.12.2020 Başakşehir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ırkçı söylemlere tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ırkçı söylemlere tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece Webo'ya yapılan ırkçı söylemlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve UEFA'nın gerekli adımları atacağına inandığını ifade etti.
9.12.2020 Başakşehir
Skandal hakeme 4 koruma birden
Skandal hakeme 4 koruma birden UEFA ırkçı hakem Sebastian Coltescu'ya 4 özel koruma tahsis etti.
9.12.2020 Başakşehir
Irkçılık skandalından sonra UEFA'dan açıklama: Soruşturma kararı!
Irkçılık skandalından sonra UEFA'dan açıklama: Soruşturma kararı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ırkçılık skandalından sonra harekete geçti. UEFA, PSG-Medipol Başakşehir maçı hakkında soruşturma açılacağını belirterek, "Ayrımcılığın hiçbir türüne futbolda yer yok." açıklamasını yaptı.
9.12.2020 Başakşehir
İşte PSG - Başakşehir maçının oynanacağı tarih
İşte PSG - Başakşehir maçının oynanacağı tarih Dün sahadan çekilerek otele dönen Başakşehir yeni hakem triosundan sonra PSG maçına çıkacak.
9.12.2020 Şampiyonlar Ligi
PSG: Her türlü ırkçılığa karşıyız
PSG: Her türlü ırkçılığa karşıyız Fransız devi PSG, dün gece sahadan çekilen Başakşehir hakkında açıklama yaptı.
9.12.2020 Başakşehir
Romanya Futbol Federasyonu da tepkili
Romanya Futbol Federasyonu da tepkili Rumen hakem Constantin Sebastian Coltescu'nun Pierre Webo'ya ırkçı söylemlerde bulunması Romanya Futbol Federasyonu'nu harekete geçirdi.
9.12.2020 Başakşehir
Okan Buruk'tan 4. hakem sert tepki! "Sen bir ırkçısın"
Okan Buruk'tan 4. hakem sert tepki! "Sen bir ırkçısın" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk Buruk'un 4. hakeme "Seni istemiyoruz, buradan git. Sen bir ırkçısın." dediği duyuldu.
8.12.2020 Başakşehir
Kılıçdaroğlu'ndan "Irkçılığa hayır" paylaşımı
Kılıçdaroğlu'ndan "Irkçılığa hayır" paylaşımı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından "Irkçılığa hayır" paylaşımı yaptı.
8.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pierre Webo'ya sarf edilen ırkçı sözlere sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pierre Webo'ya sarf edilen ırkçı sözlere sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Temsilcimiz Başakşehir'in teknik ekibinden Pierre Webo'ya karşı sarf edilen ırkçı sözleri şiddetle kınıyorum" dedi.
8.12.2020 Gündem
Pierre Webo kimdir? Pierre Webo'nun futbol kariyeri!
Pierre Webo kimdir? Pierre Webo'nun futbol kariyeri! Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda PSG ile karşılaşan temsilcimiz Başakşehir'de yardımcı antrenör Pierre Webo ırkçı saldırıya uğradı. Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşmasının 4'üncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun İstanbul ekibinin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi ve soyunma odasına gitti. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, PSG maçının dördüncü hakeminin sahada kalması durumunda maça çıkmayacaklarını açıkladı. Pek çok kişi, Pierre Webo'ya destek verirken aynı zamanda Pierre Webo'nun kariyerini de merak ediyor. Peki, Pierre Webo kimdir, kaç yaşında? Pierre Webo nereli? İşte Pierre Webo'nun futbol kariyeri!
9.12.2020 Gündem
Paris Saint-Germain-Başakşehir maçında hakem skandalı! İki takım sahadan çekildi...
Paris Saint-Germain-Başakşehir maçında hakem skandalı! İki takım sahadan çekildi... Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşmasının 4'üncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun İstanbul ekibinin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi ve soyunma odasına gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ırkçı sözlere sert tepki gösterdi. Bakan Kasapoğlu da ırkçılık insanlık suçudur, Başakşehir'in yanındayız açıklaması yaptı. Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşması, yarın TSİ 20.55'te kaldığı yerden farklı bir hakem kadrosu ile devam edecek.
8.12.2020 Futbol
4 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi
4 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Yukatel Denizlispor kulüplerinin yanı sıra, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Gaziantep FK Teknik Direktörü Mariusi Sumudica PFDK'ya sevk edildi.
6.10.2020 Başakşehir
Pierre Webo Uruguay'a geri döndü!
Pierre Webo Uruguay'a geri döndü! Türkiye'de uzun süredir forma giyen Pierre Webo, Uruguay'ın Nacional takımına geri döndü.
11.09.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Pierre Webo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pierre webo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.