Perasovic

Perasovic

Son dakika Perasovic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Perasovic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Perasovic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Perasovic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan perasovic gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 perasovic haberi bulunmuştur. Tüm perasovic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'tan ayrılan Dusko Ivanovic, Saski Baskonia'ya geçti!
Beşiktaş'tan ayrılan Dusko Ivanovic, Saski Baskonia'ya geçti! Beşiktaş Sompo Sigorta'nın yollarını ayırdığı başantrenör Dusko Ivanovic, Euroleague ekiplerinden Saski Baskonia ile anlaştı.
24.12.2019 Beşiktaş
"Biz hep bir sonraki maça bakıyoruz"
"Biz hep bir sonraki maça bakıyoruz" Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 16. haftasında konuk ettiği İspanya temsilcisi Baskonia'yı 96-87 yenen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, iyi oynadıklarını söyledi.
4.01.2019 THY Euroleague
Ataman: "Bunu yapan tek takımız"
Ataman: "Bunu yapan tek takımız" Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 10. haftasında İspanya temsilcisi Baskonia'yı sahasında 96-85 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
30.11.2018 THY Euroleague
Anadolu Efes'i Spanoulis yıktı
Anadolu Efes'i Spanoulis yıktı Anadolu Efes, THY Euroleague’in 14. haftasında evinde karşılaştığı Yunan ekibi Olympiakos’a 61-58 yenilerek üst üste 4. mağlubiyetini aldı.
22.12.2017 THY Euroleague
İstanbul BBSK, Anadolu Efes'i dağıttı
İstanbul BBSK, Anadolu Efes'i dağıttı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 11'inci hafta mücadelesinde İstanbul BBSK, sahasında Anadolu Efes'i 84-58 mağlup etti.
17.12.2017 TBL
Efes’te Perasovic devri bitti
Efes’te Perasovic devri bitti Anadolu Efes’te kötü gidişatın faturası başantrenör Velimir Perasovic’e kesildi.
16.12.2017 THY Euroleague
“Çok ağır bir mağlubiyet oldu”
“Çok ağır bir mağlubiyet oldu” Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Baskonia Vitoria Gasteiz maçının bu sezon son saniyelerde kaybettikleri üçüncü maç olduğunu belirterek, “Bizim için gerçekten çok ağır bir mağlubiyet oldu” dedi.
15.12.2017 THY Euroleague
“Kötü bir mağlubiyet oldu”
“Kötü bir mağlubiyet oldu” Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Panathinaikos karşılaşması sonrası maçın kendileri için zor olduğunu ve kötü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
16.11.2017 THY Euroleague
“Bizim için kabul etmesi güç bir mağlubiyet”
“Bizim için kabul etmesi güç bir mağlubiyet” Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, son dakikalara kadar önde götürdükleri bir karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, “Bizim için kabul etmesi güç bir mağlubiyet oldu. Özellikle maçın son dakikalarına kadar önde götürüp kaybetmek çok üzücü” dedi.
3.11.2017 THY Euroleague
Perasovic: "Maç boyunca rakibimizi hücumda durduramadık"
Perasovic: "Maç boyunca rakibimizi hücumda durduramadık" THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında CSKA Moskova'ya 98-80 mağlup olan Anadolu Efes'in başntrenörü Velimir Perasovic, maç boyunca rakiplerini hücumda durduramadıklarını söyledi.
27.10.2017 THY Euroleague
Perasovic: Rotasyonumuz dar kaldı
Perasovic: Rotasyonumuz dar kaldı Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, sarı-lacivertlilerin hak ettiği bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Bizim rotasyonumuz dar kaldı. Fenerbahçe Doğuş hak ettiği bir galibiyet aldı” dedi.
25.10.2017 THY Euroleague
Avrupa'da Türk derbisi!
Avrupa'da Türk derbisi! EuroLeague’in 3. hafta mücadelesinde iki Türk takımı karşı karşıya geliyor. Bu sezon ilk kez Ülker Arena’da taraftarı önüne çıkacak olan Fenerbahçe Doğuş, ligde mağlup olduğu Anadolu Efes’i ağırlayacak.
25.10.2017 THY Euroleague
Obradovic: Çok net gözüken şey...
Obradovic: Çok net gözüken şey... Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ikinci hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Doğuş'u 84-80 mağlup eden Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
15.10.2017 TBL
Perasovic: Bu yüzdelerle Real’i yenmek imkansız
Perasovic: Bu yüzdelerle Real’i yenmek imkansız Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Real Madrid’in daha iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, "Çok iyi mücadele ettiler ama bu yüzdelerle Real Madrid gibi bir takımı yenmek imkansız diyebilirim” dedi.
12.10.2017 THY Euroleague
"Hayalim Euroleague zaferi"
"Hayalim Euroleague zaferi" Efes'in Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Vladimir Stimac en büyük hayalinin Euroleague şampiyonluğu olduğunu söyledi ve ekledi: "Avrupa’da oynayan herkesin hayalidir Euroleague zaferi. NBA’de de oynamak istiyorum. Ancak gidemedim bugüne kadar. Belki de NBA oyuncularında bulunan özellikler bende yok."
11.10.2017 Basketbol
Perasovic: "Madrid maçı için heyecanlıyız"
Perasovic: "Madrid maçı için heyecanlıyız" THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın sahasında İspanya'nın Real Madrid takımını konuk edecek Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, heyecanlı olduklarını kaydetti.
11.10.2017 Basketbol
Başarı için sabır gerekiyor
Başarı için sabır gerekiyor Efes'in Hırvat antrenörü Velimir Perasovic, Lacivert-Beyazlılar ile Koraç Kupası'nın kazanıldığı yıllardaki gibi bir başarıyı kendilerinin de yaşamayı çok istediğini söyledi ve ekledi: "Kadroda çok fazla giden isim olmasıyla birlikte 12 tane de yeni oyuncumuz var. Yeni baştan oluşmuş bir takım olarak büyük zaferlere ulaşmak için biraz daha sabıra ihtiyacımız var."
10.10.2017 Basketbol
Beşiktaş Sompo Japan - Anadolu Efes: 74-72
Beşiktaş Sompo Japan - Anadolu Efes: 74-72 Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisinin ikinci maçında Beşiktaş Sompo Japan sahasında Anadolu Efes'i 74-72 yendi.
2.06.2017 TBL
Perasovic: "Rakibimiz kazanmayı hak etti "
Perasovic: "Rakibimiz kazanmayı hak etti " Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, maçın kilit noktasının ikinci periyotta sergiledikleri kötü oyun dile getirdi.
30.05.2017 TBL
Perasovic: 'Galatasaray daha iyi oynadı'
Perasovic: 'Galatasaray daha iyi oynadı' Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
25.05.2017 Galatasaray
Perasovic temkinli konuştu
Perasovic temkinli konuştu Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Velimir Perasovic, Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Galatasaray Odeabank'ı 95-85 yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
23.05.2017 TBL
Perasovic: "Beşiktaş kazanmayı hak etti"
Perasovic: "Beşiktaş kazanmayı hak etti" Spor Toto Basketbol Süper Ligi 30. ve son haftasında Beşiktaş Sompo Japan'a 91-90 mağlup olan Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, rakiplerinin galibiyeti hak eden taraf olduğunu söyledi.
16.05.2017 TBL
"Utanç verici bir durum!"
"Utanç verici bir durum!" Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 28. haftanın erteleme maçında Fenerbahçe'ye 96-57 yenilen Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, çok kötü bir oyun sergileyerek mağlubiyeti hak ettiklerini ifade etti.
10.05.2017 TBL
Perasovic: "Olympiakos Dörtlü Final'e çıkmayı hak etti"
Perasovic: "Olympiakos Dörtlü Final'e çıkmayı hak etti" Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, THY Avrupa Ligi play-off turunda elendikleri Yunanistan'ın Olympiakos takımının Dörtlü Final'e kalmayı hak ettiğini söyledi.
2.05.2017 THY Euroleague
Perasovic: "Olympiakos galibiyeti hak etti"
Perasovic: "Olympiakos galibiyeti hak etti" Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, THY Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın Olympiakos ekibine 74-62 yenildikleri maçta rakiplerinin galibiyeti hak ettiğini söyledi.
28.04.2017 THY Euroleague

Benzer Haber Etiketleri

Perasovic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki perasovic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.