Pençe Kilit Operasyonu nedir, nerede yapılıyor ve ne zaman başladı (haritadaki konumu)? Pençe Operasyonu ne zaman bitecek, son dakika haberleri!
Pençe Kilit Operasyonu nedir, nerede yapılıyor ve ne zaman başladı (haritadaki konumu)? Pençe Operasyonu ne zaman bitecek, son dakika haberleri! Pençe Kilit Operasyonu son dakika haberleri ve son durumu merak ediliyor. Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı ile yurt içinde Eren operasyonlarıyla köşeye sıkıştırılan PKK/YPG/PYD/KCK terör örgütü, şimdi Pençe Kilit Operasyonuyla kan kaybediyor. 'PENÇE' ile etkisiz hale getirilen terörist sayısı 850'yi buldu. Pençe operasyonu nerede yapılıyor, ne zaman başladı ve ne zaman bitecek? İşte Pençe operasyonu son dakika haberleri, şehitleri ve Pençe Kilit Harekatıyla ilgili merak edilen diğer detaylar….
19.04.2022 Gündem
Pençe kilit operasyonu nedir? Pençe kilit operasyonu nerede, ne zaman başladı?
Pençe kilit operasyonu nedir? Pençe kilit operasyonu nerede, ne zaman başladı? Milli Savunma Bakanı Akar, Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik "Pençe Kilit Operasyonu"nun başlatıldığını bildirdi. Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Adnan Özbal ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı Karargahı'na geldi. Peki, Pençe kilit operasyonu nedir? Pençe kilit operasyonu nerede, ne zaman başladı?
18.04.2022 Gündem