Paulo Fonseca

Paulo Fonseca

Son dakika Paulo Fonseca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Paulo Fonseca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Paulo Fonseca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paulo Fonseca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paulo fonseca gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 paulo fonseca haberi bulunmuştur. Tüm paulo fonseca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş yönetimi Daniel Farke’den olumsuz yanıt aldı gözler Okan Buruk'ta!
Beşiktaş yönetimi Daniel Farke’den olumsuz yanıt aldı gözler Okan Buruk'ta! Sergen Yalçın'ın istifasından sonra kulübeye düşünülen Alman Daniel Farke’den gelen olumsuz yanıt üzerine diğer adaylara yönelen siyah beyazlı yönetim, öncelikle Okan Buruk’la görüşecek. Buruk’un yanı sıra Paulo Fonseca, Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek ve Tayfur Havutçu ile ilgilenen Beşiktaş’ın gündemine gelen son isim, geçmişte de takımı çalıştıran Slaven Bilic oldu.
11.12.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe istedi Newcastle alıyor!
Fenerbahçe istedi Newcastle alıyor! Fenerbahçe'nin bir ara gündemine gelen Paulo Fonseca Newcastle yolunda...
22.10.2021 İngiltere
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim oldu? Fenerbahçe Fonseca ile anlaştı mı?
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim oldu? Fenerbahçe Fonseca ile anlaştı mı? Fenerbahçe'de, teknik direktör bekleyişi sürüyor. Sarı lacivertliler, yeni çalıştırıcıyı en geç hafta sonuna kadar açıklamak için çalışmalarını hızlandırdı. Görüşmelerini gizlilikle yürüten sarı lacivertli başkanın adayları arasında bir isim öne çıkıyor. Peki, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim oldu? Fenerbahçe Fonseca ile anlaştı mı? Fonseca Fenerbahçe'ye geliyor mu? Paulo Fonseca kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Paulo Fonseca'nın hayatı ve çalıştırdığı takımlar...
30.06.2021 Gündem
Paulo Fonseca kimdir, kaç yaşında, nereli? Paulo Fonseca hayatı…
Paulo Fonseca kimdir, kaç yaşında, nereli? Paulo Fonseca hayatı… Fenerbahçe yeni teknik direktörünü bekliyor. Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Fonseca hakkındaki araştırmalar ise arttı. 30 Haziran’da Roma ile Fenerbahçe’nin sözleşmesi sona erdi. Takımın teknik direktörü olarak ön plana çıkan Paulo Fonseca kimdir? Paulo Fonseca kaç yaşında, aslen nerelidir?
29.06.2021 Gündem
Jose Mourinho 3 yıl Roma'da
Jose Mourinho 3 yıl Roma'da Tottenham'la yollarını ayıran Jose Mourinho Roma ile anlaşmaya vardı.
4.05.2021 İtalya
Ünlü teknik direktör Jose Mourinho Roma ile anlaştı!
Ünlü teknik direktör Jose Mourinho Roma ile anlaştı! İtalya Serie A ekiplerinden Roma, gelecek sezondan itibaren takımın başına Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu getirdiğini açıkladı.
4.05.2021 İtalya
Roma'da Paulo Fonseca dönemi sona erdi
Roma'da Paulo Fonseca dönemi sona erdi Serie A devi Roma Paulo Fonseca ile yollarını ayırdı.
4.05.2021 İtalya
Sarri'nin Fenerbahçe açıklaması dikkat çekti
Sarri'nin Fenerbahçe açıklaması dikkat çekti Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan İtalyan teknik adam Sarri hakkında açıklamalarda bulunan Ciro Venerato, 'Onun bu tekliften haberi yok' dedi.
30.03.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe'ye Fonseca'dan Cengiz Ünder müjdesi
Fenerbahçe'ye Fonseca'dan Cengiz Ünder müjdesi Roma teknik direktörü Fonseca öğrencisi Cengiz Ünder için "benim ideal takımımda yer alması zor" ifadelerini kullandı.
14.03.2021 Fenerbahçe
Zeki Çelik'in yeni takımı Roma oluyor
Zeki Çelik'in yeni takımı Roma oluyor Lille ve milli takımın gözbebeği Zeki Çelik 15 milyon euro karşılığında Roma'ya transfer oluyor.
16.01.2021 Fransa
Kovalenko transferinde Beşiktaş'a güçlü rakip
Kovalenko transferinde Beşiktaş'a güçlü rakip Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Shakhtar Donetsk forması giyen Viktor Kovalenko için eski hocası Paulo Fonseca'nın çalıştırdığı Roma devreye girdi.
17.04.2020 Beşiktaş
Cengiz Ünder hakkında flaş sözler: "Gelişmek zorunda"
Cengiz Ünder hakkında flaş sözler: "Gelişmek zorunda" İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma’nın Portekizli teknik direktörü Paulo Fonseca, ligde yarın lider Inter ile oynayacakları maçın iyi bir dönemde olduklarını göstermek için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.
6.12.2019 Futbol
Medipol Başakşehir-Roma: 0-3
Medipol Başakşehir-Roma: 0-3 UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda temsilcimiz Medipol Başakşehir, sahasında İtalyan ekibi Roma'yı konuk etti. Temsilcimiz bu mücadeleden 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı.
28.11.2019 Futbol
İtalya Mert Çetin'i konuşuyor
İtalya Mert Çetin'i konuşuyor Milan karşısında Roma formasıyla ilk maçına çıkan Mert Çetin, teknik direktör Paulo Fonseca’dan tam not aldı. Roma’nın teknik patronu, “Daha fazla oynamasını istiyorum” diyerek gelecek maçlar için olumlu bir yorum yaptı.
28.10.2019 Futbol
Cengiz Ünder için sakatlık açıklaması!
Cengiz Ünder için sakatlık açıklaması! Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca, Milli futbolcu Cengiz Ünder hakkında konuştu.
24.10.2019 Futbol
Roma'dan Cengiz Ünder açıklaması!
Roma'dan Cengiz Ünder açıklaması! Cengiz Ünder'in Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek adına sosyal medya hesaplarından yaptığı asker selamı paylaşımı İtalyanları bir hayli rahatsız etmişti. Milli futbolcunun hocası Paulo Fonseca'dan bugün konuyla ilgili çok çarpıcı bir açıklama geldi.
19.10.2019 Futbol
Roma 4-0 Başakşehir
Roma 4-0 Başakşehir UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir, İtalya'da Roma'ya 4-0 mağlup oldu.
19.09.2019 UEFA Avrupa Ligi
Kolarov'da son dakika! Karar verildi...
Kolarov'da son dakika! Karar verildi... Fenerbahçe’nin kadrosunda görmek için uğraş verdiği Roma’da son karar netleşti. Teknik direktör Paulo Fonseca’nın Kolarov’u bırakmayacağı ve sol stoper ile sol bekte yerinin garanti olduğu bildirildi.
16.07.2019 Fenerbahçe
Kolarov'da şok gelişme! Fenerbahçe...
Kolarov'da şok gelişme! Fenerbahçe... Ersun Yanal'ın gözdesi Aleksandar Kolarov'un Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca ile görüştüğü ve 1 yıl daha İtalyan kulübünde kalmaya sıcak baktığı iddia edildi.
11.07.2019 Fenerbahçe
Kolarov transferinde Fenerbahçe'ye engel!
Kolarov transferinde Fenerbahçe'ye engel! 3 yıl önce Braga’yı çalıştırdığı dönemde hakemin de yardımıyla Fenerbahçe’yi Avrupa Ligi’nden eleyen Paulo Fonseca, bu kez de Roma’nın başında Kanarya’nın Kolarov transferine çomak soktu. Portekizli hoca, Sırp yıldızın takımda kalmasını istedi.
28.06.2019 Fenerbahçe
Cengiz Ünder imzayı atıyor!
Cengiz Ünder imzayı atıyor! Roma'nın yeni teknik direktörü Paulo Fonseca, yeni ekibiyle ilgili olarak bir rapor hazırladı. Hazırladığı raporu yönetime sunan Portekizli teknik adamın Cengiz Ünder ile ilgili düşünceleri de açığa çıktı.
16.06.2019 İtalya
Cengiz Ünder'in yeni hocası Fonseca
Cengiz Ünder'in yeni hocası Fonseca Serie A ekibi Roma'da teknik direktörlüğe Paulo Fonseca getirildi.
11.06.2019 İtalya

Benzer Haber Etiketleri

Paulo Fonseca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paulo fonseca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.