Yemek parası müjdesi! Milyonları kapsıyor
Yemek parası müjdesi! Milyonları kapsıyor Yemek parası ile ilgili flaş açıklama! Hesaba yatacak. İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Yemek kartı veren tüm yabancı firmalar, saygısız bir şekilde, kurallara uymadan en az 5 milyon çalışanın ve tüccarın aleyhine bir süreci dayatıyor. Böyle mi kardeşim, siz bunu bize dayatıyor musun? Biz de diyoruz ki, günde 25 liradan ayda 625 lirayı o çalışanın yemek kartına değil, para kartına biz yatıracağız" dedi.
15.03.2021 Çalışma Hayatı
2 buçuk milyar benim mazotuma yetmez
2 buçuk milyar benim mazotuma yetmez Show TV'de yayınlanan Evleneceksen Gel programına katılan gelin adayı, kendisine talip olan damat adayının maaşını duyunca inanılmaz tepkiler verdi. Farklı bir yaşantı tarzı olduğunu iddia eden ve 2 buçuk bin Lira'nın mazotuna yeteceğinden emin olamayan gelin adayı, kısa sürede bir internet fenomenine dönüştü.
16.04.2015 Sinema-Dizi
'Dolmuş parası vermeyeyim' derken 200 madalya kazandı!
'Dolmuş parası vermeyeyim' derken 200 madalya kazandı! Artvinli 64 yaşındaki Zafer Şahin, dolmuş ücreti ödememek için koşarak işe gidip gelirken gönül verdiği atletizmde, yaklaşık 40 yılda 200'ün üzerinde madalya ve kupa kazandı...
17.11.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri