11 iş adamı evlerinde gözaltına alındı
11 iş adamı evlerinde gözaltına alındı Karaman’da düzenlenen paralel yapı operasyonunda çok sayıda iş adamı gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Paralel soruşturma: 61 kişi için tutuklanma talebi
Paralel soruşturma: 61 kişi için tutuklanma talebi Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ana soruşturması kapsamında, Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 61 şüpheli hakkında yokluğunda tutuklama kararı çıkartıldı.
29.09.2021 Gündem
29 polis için gözaltı kararı!
29 polis için gözaltı kararı! İstanbul merkezli 20 ilde, "paralel yapıya" yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, 29 polis hakkında, "casusluk, sahtecilik, yasa dışı dinleme, kişisel verileri kaydetme, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin görevini yapmasını engellemeye teşebbüs" suçlarından gözaltı kararı alındı.
29.09.2021 Gündem
O polisler serbest bırakıldı
O polisler serbest bırakıldı Emniyetteki "paralel yapı" soruşturması kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 13 şüpheli, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı...
29.09.2021 Gündem
Kızıl Elma'da şaşırtan diyalog! Hedef Recep Tayyip Erdoğan…
Kızıl Elma'da şaşırtan diyalog! Hedef Recep Tayyip Erdoğan… TRT’de yayınlanan Kızılelma dizisinin bu haftaki bölümünde MİT görevlisi Murat, MİT Müsteşarı’yla buluşmasında, “Türkiye'ye sızmış paralel örgütten bahsediyor” ve hedeflerinin Başbakan olduğunu söylüyor. Ve ilk kez bir dizide Başbakan'ın ismi zikrediliyor: Hedef, Recep Tayyip Erdoğan! Bu diyaloğun ardından da AKP’nin 30 Mart yerel seçimleri için yaptırdığı seçim şarkısının orijinali olan Dombra çalmaya başlıyor.
26.02.2014 Sinema-Dizi