Emel Müftüoğlu'ndan papağana işkence açıklaması!
Emel Müftüoğlu'ndan papağana işkence açıklaması! Emel Müftüoğlu'nun, Murat Özdemir'in papağana işkencesi hakkında yaptığı açıklama çok konuşulacak cinsten...
20.12.2018 Magazin
Son dakika: Murat Özdemir adliyeye sevk edildi
Son dakika: Murat Özdemir adliyeye sevk edildi Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Murat Özdemir adliyeye sevk edildi. Özdemir’in gece serbest bırakıldığı ancak linç edilme korkusuyla karakolda kaldığı, sabah saatlerinde ise savcının getirilme talimatı verdiği öğrenildi.
19.12.2018 Gündem
Ünlü sanatçı Ömür Gedik’ten Murat Özdemir’e tepki
Ünlü sanatçı Ömür Gedik’ten Murat Özdemir’e tepki Katıldığı TV programından diskalifiye edilen Murat Özdemir’in sosyal medya hesabından paylaştığı papağana işkence görüntüleri sonrası bir tepki de ünlü sanatçı Ömür Gedik’ten geldi. Ömür Gedik, “Ciddi anlamda tedavi olması gereken hasta ruhlu bir adam. Dışarı çıkmaması gereken bir insan” dedi.
18.12.2018 Gündem
Murat Özdemir gözaltına alındı
Murat Özdemir gözaltına alındı MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı video ile büyük tepki topladı. Tepkilerin ardından Murat Özdemir gözaltına alındı.
18.12.2018 Gündem