Gazete Vatan Logo

Son dakika: Murat Özdemir adliyeye sevk edildi

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Murat Özdemir adliyeye sevk edildi. Özdemir’in gece serbest bırakıldığı ancak linç edilme korkusuyla karakolda kaldığı, sabah saatlerinde ise savcının getirilme talimatı verdiği öğrenildi.

Son dakika: Murat Özdemir adliyeye sevk edildi

MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir, papağana işkence yaparken kaydettiği görüntüleri sosyal medyadan paylaşmıştı. Görüntülerin yayılmasının ardından Türkiye adeta ayağa kalktı ve tüm kesimlerden şahsa tepki yağdı. Olayın ardından Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Özdemir, evinde gözaltına alındı. Asayiş Büro Amirliğine götürülen Özdemir’in burada ifadesi alınarak sorgulandı.

Murat Özdemir'in kötü muamelede bulunduğu papağan, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi'nde tedavi altına alındı

LİNÇ EDİLME KORKUSUYLA GECEYİ KARAKOLDA GEÇİRMİŞ

Gece saatlerinde sağlık kontrolüne de çıkarılan Özdemir, daha sonra serbest bırakıldı ancak linç edilme korkusuyla geceyi emniyette geçirdi. Sabah saatlerinde ise savcılık tarafından Özdemir’in adliyeye getirilmesi konusunda talimat geldi. Bunun üzerine polis ekipleri, Özdemir’i adliyeye sevk etti.

ALKOL ALDIM NE YAPTIGIMI BİLMİYORUM
Geceyi Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'nde geçiren Murat Özdemir'in "Katıldığım yarışmada haksız yere diskalifiye edildim. Daha sonra kendimi toparlayamadım. Psikolojim bozuldu. Dün de alkol aldım. Onun da etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

“Uyuşturucu” ,“Mala zarar vermek” ve “Aile içi şiddet” gibi suçlardan 5 ayrı kaydı bulunduğu ve geçmişte işlediği bir suç sebebiyle denetimli serbestlikten yararlandığı ortaya çıkan Özdemir, papağana işkence ettiği video ile tüm Türkiye'nin tepkisini çekmişti.