İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi!
İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi! İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi!
4.05.2017 Sinema-Dizi
Serkay'dan Serhat Akın'a şok sözler!
Serkay'dan Serhat Akın'a şok sözler! Panaroma programına katılan Serkay "Ünlülerde kadın yarışmacı olarak Sema ve Sabriye kaldı. Onlara muhtaçlar. Serhat Akın'ın kavgalarını, tartışmalarını biraz törpülemesi gerekiyor. Serhat'ın öyle bir karakter çıkmasına çok üzülmüştüm. Sürekli konuşan, haklı veya haksız her konuya yorum yapan...Yapıcı olması gerekirken daha çok agresifleşti. Onlar bana çok itici geldi" dedi.
21.01.2022 Magazin
'Survivor'da O isim banko finalde!'
'Survivor'da O isim banko finalde!' Eski Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, Survivor'da gönüllüler takımında yarışan Ogeday Girişken için 'banko finalde' iddiasında bulundu."Ogeday ciddi ve hızlı bir çıkış yakaladı.Ogeday banko finalde.Eğer sakatlanmazsa yüzde 99 Kıbrıs'ta olacaktır." diye ekledi.
21.01.2022 Magazin
Survivor'da aşk itirafı!
Survivor'da aşk itirafı! Survivor 2016'ya damga vuran isimlerden biri olan Yunus Günçe, geçmişte Berna Öztürk ile sevgili olduklarını itiraf etti!
21.01.2022 Magazin
Sadin'e keşke dedirten olay!
Sadin'e keşke dedirten olay! Sadin Survivor yaşantısında Furkan ile yaşadığı olayın için, 'keşke Furkan bana o kelimeyi etmeseydi' dedi.
10.03.2017 Sinema-Dizi
Canlı yayında 'Survivor Semih' kavgası
Canlı yayında 'Survivor Semih' kavgası TV8 'de yayınlanan Survivor Panorama programına yorumcu olarak katılan Hakan Hatipoğlu ile Semih'i seven bir izleyici arasında gergin anlar yaşandı. Hakan Hatipoğlu, Semih'in hayran kitlesini kast ederek "Aranızda para toplayın o zaman Semih'e ödül alın" diyen Hatipoğlu sosyal medyadan çok tepki çekti.
27.04.2016 Sinema-Dizi
Google yeni hizmeti Views ile karşımızda!
Google yeni hizmeti Views ile karşımızda! Panaromik fotoğraflarınızla online bir platforma var mısınız?
1.08.2013 Bilim ve Teknoloji
Tacizi izlerken kahkahalar attı!
Tacizi izlerken kahkahalar attı! BBC'de skandal büyüyor
23.10.2012 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri