Pablo Batalla

Pablo Batalla

Son dakika Pablo Batalla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pablo Batalla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pablo Batalla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pablo Batalla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pablo batalla gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 pablo batalla haberi bulunmuştur. Tüm pablo batalla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursaspor'un 'yeni Batalla'sı Jadson!
Bursaspor'un 'yeni Batalla'sı Jadson! Batalla'nın boşluğunu dolduramayan Bursa, aradığı ismi yine Güney Amerika'da buldu. Fluminense'den Brezilyalı Jadson'u radarına aldı..
25.12.2018 Futbol
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor Kulübünün merhum başkanı İbrahim Yazıcı'nın adını taşıyan 6 bin kişilik stat açıldı.
7.05.2018 Futbol
Pablo Batalla veda ediyor
Pablo Batalla veda ediyor Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Batalla bu sezon sonunda ülkesine dönme kararı aldı...
3.04.2018 Futbol
Bursa'ya Başkent'te soğuk duş
Bursa'ya Başkent'te soğuk duş Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Osmanlıspor sahasında Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.
10.03.2018 Futbol
"Buraya 6 aylığına gelmedim"
"Buraya 6 aylığına gelmedim" Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile Beşiktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 2-2 berabere kaldı.
2.02.2018 Futbol
Bursa'da muhteşem koreografi!
Bursa'da muhteşem koreografi! Bursaspor, taraftarları Beşiktaş maçı öncesinde Türkiye haritalı ve şehrin simgeleyen figürlerin yer aldığı koreografi yaparak görsel şölen oluşturdu.
2.02.2018 Beşiktaş
Bursaspor'da Batalla şoku!
Bursaspor'da Batalla şoku! Bursaspor, Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Batalla'nın 4 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
22.01.2018 Futbol
Cyle Larin geldiği gibi gidiyor! Bakın hangi takıma...
Cyle Larin geldiği gibi gidiyor! Bakın hangi takıma... Süper Lig takımlarından Osmanlıspor’un teknik direktörü İrfan Buz, Beşiktaş’ın İstanbul’a getirdiği Cyle Christopher Larin’i kadrosuna katması halinde, Kanadalı golcüyü kiralayabileceklerini söyledi.
15.01.2018 Beşiktaş
Bursaspor’da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık şoku
Bursaspor’da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlık şoku Bursaspor’da kasığında zorlanma meydana gelen kaptan Batalla’nın 2 gün takımdan ayrı kalacağı ve Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışacağı öğrenildi.
5.12.2017 Fenerbahçe
Bursaspor'a kötü haber
Bursaspor'a kötü haber BURSASPOR, günü tek antrenmanla tamamlarken dünkü antrenmanda sakatlanan Onur Atasayar'ın kaburgasında kırık tespit edildi. Batalla ise takımdan ayrı çalıştı.
7.10.2017 Futbol
Topçu: “Galatasaray maçında kendimizi affettirmeliyiz”
Topçu: “Galatasaray maçında kendimizi affettirmeliyiz” Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 5-1 mağlup olan Bursaspor, 1 günlük aranın ardından Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi oyuncularıyla toplantı yapan Teknik Direktör Mutlu Topçu, "Kendimizi affettirmek için Galatasaray maçında iyi bir mücadele ile sahadan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor" dedi.
25.04.2017 Futbol
Batalla ve İsmaile sürpriz! Bakın ne aldılar
Batalla ve İsmaile sürpriz! Bakın ne aldılar BURSASPOR, yarın oynayacağı kupa maçı öncesi antrenmanda moral depoladı. Kaptan Pablo Martin Batalla ve İsmail Konuk'un doğum günü kesilen pasta ile kutlandı.
16.01.2017 Futbol
Ertuğrul Ersoy: Hocam bana '2-3 penaltı daha yaptır' dedi
Ertuğrul Ersoy: Hocam bana '2-3 penaltı daha yaptır' dedi Bursa'nın genç stoperi Ertuğrul Ersoy, "2 penaltı yaptırdığım Akhisar maçında oyundan çıkmak isteyince Hamzaoğlu'nun beni '2-3 penaltı daha yaptır' sözleriyle motive etti"
8.01.2017 Futbol
Bursaspor'a ilk yarı yetti
Bursaspor'a ilk yarı yetti Süper Lig'in 15. haftasında Bursaspor'un Timsah Arena'da konuğu Antalyaspor'du. Karşılaşmaya damgasını yeşil-beyazlı Pablo Batalla vurdu.
24.09.2021 Antalyaspor
Bursaspor’da kadro istikrarsızlığı
Bursaspor’da kadro istikrarsızlığı Bursaspor'da geride kalan haftalarda yalnızca 2 oyuncu tüm maçlarda görev alırken, yeşil-beyazlılar 3, 4 ve 5. haftalar dışında aynı kadroyla üst üste iki maça çıkamadı.
21.11.2016 Futbol
Bursaspor’da kadro istikrarsızlığı
Bursaspor’da kadro istikrarsızlığı Bursaspor'da geride kalan haftalarda yalnızca 2 oyuncu tüm maçlarda görev alırken, yeşil-beyazlılar 3, 4 ve 5. haftalar dışında aynı kadroyla üst üste iki maça çıkamadı.
21.11.2016 Futbol
Bursaspor revire döndü!
Bursaspor revire döndü! Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Bursaspor’da, geride kalan 10 haftada toplam 11 oyuncu çeşitli sakatlıklar sebebiyle maç kaçırdı.
14.11.2016 Futbol
Bursaspor’da Batalla dahil 7 eksik!
Bursaspor’da Batalla dahil 7 eksik! Bursaspor, 1 günlük iznin ardından Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Yomraspor maçının hazırlıklarına başladı. Sakatlığı bulunan Arjantinli yıldız Pablo Batalla, takımdan ayrı çalıştı.
24.10.2016 Futbol
Batalla rekor için sahaya çıkıyor
Batalla rekor için sahaya çıkıyor Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, yarın oynanacak Osmanlıspor maçında forma giymesi halinde kulüp tarihinde en çok forma giyen yabancı oyuncu unvanının tek sahibi olacak.
15.10.2016 Futbol
Transfer paraları FETÖ'ye gitmiş!
Transfer paraları FETÖ'ye gitmiş! FETÖ soruşturması kapsamında ifade veren ‘Arif’ kod isimli gizli tanık, örgütün futbol yapılanmasını deşifre etti.
11.10.2016 Futbol
'G.Saray'ı 4-4-2 oynadığı dönemde...'
'G.Saray'ı 4-4-2 oynadığı dönemde...' Bursaspor’un Çek defans oyuncusu Tomas Sivok, Süper Lig’de bugüne kadar kendisini en çok zorlayan oyuncunun bir dönem Galatasaray forması giyen Milan Baros olduğunu söyledi.
2.08.2016 Futbol
Bursa'dan Mersin'e 5 gol birden!
Bursa'dan Mersin'e 5 gol birden! Spor Toto Süper Lig’in son haftasında evinde Bursaspor’u ağırlayan ligin son sırasındaki Mersin İdman Yurdu rakibine 5-2 mağlup oldu.
18.05.2016 Futbol
Hamzaoğlu: Gerginlikten besleniyoruz
Hamzaoğlu: Gerginlikten besleniyoruz Spor Toto Süper Lig'de 29 Nisan Cuma günü Galatasaray ile karşılaşacak Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Hamzaoğlu, müsabakaya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
25.04.2016 Futbol
Hamza Hamzaoğlu'nun kozu Batalla
Hamza Hamzaoğlu'nun kozu Batalla Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzoağlu, Sivasspor karşılaşmasında Batalla kozunu kullanmak istiyor.
1.04.2016 Futbol
Üç ismin daha biletini kesti
Üç ismin daha biletini kesti Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktör olarak göreve gelmesi ile kadroda yaşanan değişim devam ediyor.
6.02.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Pablo Batalla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pablo batalla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.