Batalla

Batalla

Son dakika Batalla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Batalla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Batalla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batalla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batalla gelişmeleri de dahil olmak üzere 461 batalla haberi bulunmuştur. Tüm batalla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur!
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur! Bursaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, kariyeri boyunca karşılaştığı önemli anlardan bahsederken 2009-10 sezonunda Galatasaray'a 36 metreden attığı golün inanılmaz bir an olduğunu söyledi. Selçuk Şahin, Galatasaray'ın bu sezonki Fenerbahçe galibiyeti için ise "20 yılda bir olur ama Fenerbahçe, yine böyle seri yakalayacak bir takım" açıklaması da yaptı.
5.05.2020 Süper Lig
Batalla yeniden Bursaspor forması giyebilir
Batalla yeniden Bursaspor forması giyebilir Bursaspor yönetimi, adı kulüple özdeşleşmiş, camianın çok sevdiği, geçen yıl futbolu bırakacağı için kulüpten ayrılan Pablo Martin Batalla'ya yeniden yeşil-beyazlı formayı giydirebilmek için harekete geçti.
24.07.2019 Futbol
Bursaspor'un 'yeni Batalla'sı Jadson!
Bursaspor'un 'yeni Batalla'sı Jadson! Batalla'nın boşluğunu dolduramayan Bursa, aradığı ismi yine Güney Amerika'da buldu. Fluminense'den Brezilyalı Jadson'u radarına aldı..
25.12.2018 Futbol
Washington merkezli düşünce kuruluşundan önemli çalışma
Washington merkezli düşünce kuruluşundan önemli çalışma Washington DC merkezli düşünce kuruluşu Turkish Heritage Organization (THO) “Mülteciler ve Türkiye: Araştırma Sempozyumu” düzenleyerek araştırma projesinin sonuçlarını kamuoyuna sundu.
7.12.2018 Dünya
Bursaspor'da Ryota Morioka sesleri!
Bursaspor'da Ryota Morioka sesleri! Bursaspor, hücuma takviye çalışmalarında somut adımlar atmaya başladı.
17.08.2018 Futbol
Batalla'nın yerine Adel Taarabt!
Batalla'nın yerine Adel Taarabt! Batalla’nın boşluğunu doldurmak için uğraş veren Bursaspor, Benfica'dan Adel Taarabt’ın peşinde.
8.08.2018 Futbol
Bursaspor'un transfer raporu
Bursaspor'un transfer raporu Bursaspor'da 10 oyuncu ile yollar ayrıldı, 4 transfer yapıldı.
28.07.2018 Futbol
Bursaspor Ganso için görüşmelere başladı!
Bursaspor Ganso için görüşmelere başladı! Batalla’nın boşluğunu doldurmak isteyen Bursaspor, Sevilla’dan Ganso’yu gündemine aldı. Yeşil-Beyazlı kulüp, menajerler aracılığıyla önerilen Brezilyalı yıldızı Sevilla’dan kiralamak için görüşmelere başladı.
10.07.2018 Futbol
Batalla ve Faty'den Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına destek
Batalla ve Faty'den Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına destek Geride kalan sezonda Bursaspor'un formasını Pablo Martin Batalla ile Ricardo Faty, Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) adaylığına destek verdi.
22.06.2018 Futbol
Samet Aybaba: "Yerli oyuncular biraz tembelleştiler"
Samet Aybaba: "Yerli oyuncular biraz tembelleştiler" Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Bizim oyuncularımızda gördüğüm bir şey var biraz tembelleştiler, yarışmayı sevmiyorlar, meydanı bıraktılar. Yerli oyuncularımızın daha çok çalışmaları lazım. Özellikle genç oyunculara örnek olmaları lazım" diye konuştu. Aybaba, Bursaspor'a ise gelişinin nedeninde özellikle genç ve yetenekli oyuncuların bulunduğunu söyledi.
4.06.2018 Futbol
Mustafa Er: "Pablo'suz bir düzene geçilecek"
Mustafa Er: "Pablo'suz bir düzene geçilecek" Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Batalla’nın takımdan ayrılmasıyla gelecek sezonda yeni bir düzene geçileceğini belirterek, "Doğru bir strateji ve transfer politikası olmalı. Anlık çözümlerden ziyade 4-5 senelik bir plan-proje ile gelinmeli" dedi.
22.05.2018 Futbol
İşte Bursaspor'un sezon karnesi!
İşte Bursaspor'un sezon karnesi! Bursaspor, istikrarsız bir sezonu geride bırakırken şampiyonluk sonrası en kötü ikinci sezonunu yaşadı. Kulübe veda eden Batalla en fazla gole katkı veren isim olurken, Titi ise en fazla şans bulan oyuncu olarak dikkat çekti.
19.05.2018 Futbol
Gençlerbirliği galibiyetle veda etti
Gençlerbirliği galibiyetle veda etti Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçında gelecek yıl Spor Toto 1. lig'de mücadele edecek Gençlerbirliği, Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.
18.05.2018 Futbol
Batalla açıklaması! Son maçta...
Batalla açıklaması! Son maçta... Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Pablo Martin Batalla'nın Gençlerbirliği maçında oynamak istediğini söyleyerek, Ben kararı tamamen ona bıraktım. O kendisi gelmek istedi, bulunmak istedi. Kendisine de teşekkür ederim dedi.
16.05.2018 Futbol
Bursaspor'da birçok oyuncu ülkesinin yolunu tuttu
Bursaspor'da birçok oyuncu ülkesinin yolunu tuttu Bursaspor ile yollarını ayıracak olan Pablo Martin Batalla'ya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Yeşil beyazlılarda birçok oyuncu ise ülkesine döndü.
15.05.2018 Futbol
Bursaspor başkan adayları projelerini anlattı
Bursaspor başkan adayları projelerini anlattı Bursaspor'da Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, başkan adaylarının yanı sıra 112 Divan üyesinin katılımıyla Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleşti.
14.05.2018 Futbol
"Gelecekte Bursaspor'da çalışmak isterim"
"Gelecekte Bursaspor'da çalışmak isterim" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan takım kaptanı Pablo Martin Batalla, "Neredeyse kariyerimin yarısını geçirdiğim kulübe böyle veda etmek güzeldi." dedi.
13.05.2018 Futbol
"Kazanmamız gereken maçtı"
"Kazanmamız gereken maçtı" Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını aktardı.
13.05.2018 Trabzonspor
Bursaspor'dan Batalla'ya müthiş uğurlama
Bursaspor'dan Batalla'ya müthiş uğurlama Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Bursaspor-Trabzonspor maçı öncesi Bursa’daki son sınavına çıkan Pablo Martin Batalla için veda töreni düzenlendi.
13.05.2018 Futbol
Bursaspor-Trabzonspor: 1-3
Bursaspor-Trabzonspor: 1-3 Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, deplasmanda Bursaspor'u 3-1 mağlup etti.
13.05.2018 Trabzonspor
Batalla'dan Bursaspor'a veda...
Batalla'dan Bursaspor'a veda... Sezon sonunda Bursaspor’dan ayrılarak ülkesine döneceğini açıklayan kaptan Batalla, yarın oynanacak Trabzonspor maçında Bursa’da son kez taraftarın karşısına çıkacak. Yeşil-beyazlı forma ile birçok başarıya imza atan deneyimli oyuncu için sürpriz bir veda organizasyonu hazırlandığı bildirildi.
12.05.2018 Futbol
Batalla ayrılık kararından dönmedi
Batalla ayrılık kararından dönmedi Bursaspor'un başarılı 10 numarası Pablo Martin Batalla son sözünü Başkan Ali Ay'a söyledi. Başkan Ay'ın kalması için son kez görüştüğü Batalla, futbola birlikte başladığı çocukluk arkadaşlarıyla 1 sezon daha oynama hayalini gerçekleştirmek için Arjantin'e dönmek istediğini belirtti.
11.05.2018 Futbol
Bursaspor'da 7 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
Bursaspor'da 7 futbolcunun sözleşmesi bitiyor Bursaspor'da sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan 7 oyuncunun geleceği merak konusu. Batalla'ya vedaya hazırlanan yeşil beyazlılar, sezon bitiminde birçok oyuncu ile de yollarını ayıracak.
8.05.2018 Futbol
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor Kulübünün merhum başkanı İbrahim Yazıcı'nın adını taşıyan 6 bin kişilik stat açıldı.
7.05.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Batalla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batalla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.