Polis Akademisi (PA) 81 ilde bekçi alımı yapacak! 3250 bekçi alımı ne zaman? Çarşı ve mahalle bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
Polis Akademisi (PA) 81 ilde bekçi alımı yapacak! 3250 bekçi alımı ne zaman? Çarşı ve mahalle bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi (PA) açıkladı! 3250 bekçi alımı yapılacak. 81 ilde bekçi alımı ile ilgili duyuru yayımlandı. Polis Akademisi’nden yapılan açıklamaya göre, Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak 81 İl Valiliğinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu toplam 3.250 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacak. Peki, 3250 bekçi alımı ne zaman? Çarşı ve mahalle bekçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Bekçi alımı KPSS şartı var mı? Bekçi alımı yaş sınırı ne? İşte detaylar…
24.04.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı ne zaman olacak? EGM PA Jandarma bekçi alımı 2021 başvuru tarihi belli mi, nasıl yapılır?
Bekçi alımı ne zaman olacak? EGM PA Jandarma bekçi alımı 2021 başvuru tarihi belli mi, nasıl yapılır? Bekçi alımı ne zaman, başvurular başladı mı? Ekim ayının başlarken bekçi olmak isteyenlerin alımlara yönelik aramaları da arttı. Jandarma Genel Komutanlığı 10 bin bekçi alımı yapılacağını açıklamasıyla, merak için alımların ne zaman yapılacağı bekleniyor. EGM ve PA duyuru sayfasını sık sık ziyaret eden adaylar, bekçi alımı ile ilgili son gelişmeleri takip ediliyor.
30.09.2021 Personel Alımı