Tarkan: Yazı özledim
Tarkan: Yazı özledim Pandemi sürecinde kendisini önlem amaçlı karantinaya alan megastar Tarkan Tevetoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ah ah, inşallah yakındır o günler" diyerek yazı özlediğini ifade etti.
28.02.2021 Magazin
Müziğe hizmet ediyorum!
Müziğe hizmet ediyorum! İzel-Çelik-Ercan’ın seslendirdiği 90’lı yılların unutulmaz şarkısı ‘Özledim’i kendine has üslubu ile yeniden yorumlayan ve poptan flamenkoya birçok tarzda şarkı söyleyen Ebru Elver, “İyi olan her tarzın içinde olabilirim, ben müziğe hizmet ediyorum” diyor.
4.06.2017 Magazin
Vicdanım çok rahat
Vicdanım çok rahat Geçtiğimiz günlerde bestekar Uğur Bayar, ‘Özledim’ isimli eserini izinsiz kullandığı iddiasıyla Murat Boz ve Fettah Can’a dava açmış ve kazanmıştı. Can, konu ile ilgili sessizliğini bozdu ve “Vicdanım rahat” dedi
29.12.2016 Magazin
Murat Boz o davayı kaybetti!
Murat Boz o davayı kaybetti! Besteci Uğur Bayar'ın "Dünya" adlı şarkısını aşırma (intihal) yoluyla "Özledim" şarkısında izinsiz kullandığı gerekçesiyle hakkında dava açılan şarkıcı Murat Boz ile söz yazarı Fettah Can ve yapımcı firma 19 bin lira tazminat ödemeye mahkûm oldu.
27.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri