Özcan Deniz Sevgili

Özcan Deniz Sevgili

Son dakika Özcan Deniz sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özcan Deniz sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özcan Deniz sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özcan Deniz Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özcan deniz sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 özcan deniz sevgili haberi bulunmuştur. Tüm özcan deniz sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özcan Deniz’in yeni aşkı Samar Dadgar!
Özcan Deniz’in yeni aşkı Samar Dadgar! Magazin gündemine bomba gibi düştü. Özcan Deniz kalbini ünlü modacıya kaptırdı. Aşklarının geçen yaz başladığı iddia ediliyor. Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında geçen gerginlikler günlerdir magazin sayfalarından düşmüyor. Eski eşi ile ev yüzünden mahkemelik olan 49 yaşındaki Özcan Deniz iddiaya göre İranlı moda tasarımcısı 26 yaşındaki Samar Dadgar ile birlikte.
1.02.2021 Magazin
Özcan Deniz'in gizemli aşkı: Yağmur
Özcan Deniz'in gizemli aşkı: Yağmur Özcan Deniz, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu Yağmur Karabal adlı muhabirle gözlerden uzak bir beraberlik yaşıyor.
6.08.2017 Magazin
Özcan Deniz yeni sevgilisi ile yakalanınca...
Özcan Deniz yeni sevgilisi ile yakalanınca... Instagram'da paylaştığı, bir kadının ayağı omzundayken çekilmiş fotoğrafıyla gündeme gelen Özcan Deniz, önceki gün yeni sevgilisiyle Levent'teydi.
3.08.2017 Magazin
Özcan Deniz'in omzuna attığı ayak kimin?
Özcan Deniz'in omzuna attığı ayak kimin? Oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz'in, Instagram'da yaptığı paylaşım dikkati çekti.
25.07.2017 Magazin
Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Selin Yağcıoğlu!
Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Selin Yağcıoğlu! Özcan Deniz'in, kalbini Selin Yağcıoğlu’na kaptırdığı iddia edildi.
10.05.2017 Magazin
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı
Ayrı ayrı yürüdüler! Fırat Tanış'ın sevgilisi yüzünü sakladı Oyuncu Fırat Tanış, önceki gün Cihangir'de sarışın sevgilisiyle objektiflere yansıdı. Akşam yemeği yedikleri mekan çıkışı yüzünü saklayan sevgilinin, Tanış'a sorular sorulurken ayrı ayrı yürümesi dikkat çekti. Sekiz yıllık eşi ve çocuğunun annesinden boşanan ünlü oyuncuya, “Fırat Bey tekrardan bir evlilik düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltildi.
28.01.2023 Magazin
Özcan Deniz konserine vize engeli!
Özcan Deniz konserine vize engeli! Özcan Deniz'in 2 Aralık Cuma günü Almanya'nın başkenti Berlin'de vereceği konser, ünlü şarkıcının orkestra ekibinin vize başvurularının sonuçlanmaması sebebiyle 27 Nisan 2023 tarihine ertelendi.
29.11.2022 Magazin
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi!
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi! Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide ekranlarda olan oyuncu Serhat Özcan, beş yıldır birlikte olduğu Avukat Deniz İpek ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dünyaevine girdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettiğini belirtti.
19.06.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan denizde birbirini öpmeye doyamadı!
İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan denizde birbirini öpmeye doyamadı! Şimdilerde 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisiyle ekranlarda olan İrem Helvacıoğlu, bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşıyor. Çift, sezonu Çeşme'de açtı. Denizde aşka gelip sarılan ve öpüşen sevgililer, kare kare objektiflere yansıdı...
7.06.2022 Magazin
Özcan Deniz'den sevgilisiyle ilk paylaşım!
Özcan Deniz'den sevgilisiyle ilk paylaşım! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu İranlı modacı Samar Dadgar ile ilk kez fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Deniz'in '2022' notunu eklediği paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.
2.01.2022 Magazin
Feridun Düzağaç'tan 'Alev Alev' açıklaması
Feridun Düzağaç'tan 'Alev Alev' açıklaması Feridun Düzağaç'ın yıllardır dillerden düşmeyen hit parçası 'Alev Alev' geçtiğimiz ay Ebru Yaşar tarafından seslendirilmişti. Başta Youtube olmak üzere birçok müzik platformunda yer alan parçaya, Düzağaç'ın hayranları tepki göstermişti. Bu durum için üzüntü duyduğunu belirten Feridun Düzağaç, Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı.
5.11.2019 Magazin
7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne? 7. Koğuştaki Mucize filmi hakkında yapılan yorumlar?
7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne? 7. Koğuştaki Mucize filmi hakkında yapılan yorumlar? Sinemalarda bu hafta vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu gala sonrası ünlülerin verdiği röportajlar sonrası daha da merak edildi. İddialı konucu ve oyuncu kadrosuyla adını duyurmayı başaran film bir adalet arayışının mücadelesini anlatacak. Peki, 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ne? Hakkında yapılan yorumlar nasıl?
12.10.2019 Gündem
'Özcan alafranga evlendi, alaturka boşandı'
'Özcan alafranga evlendi, alaturka boşandı' Bir dönem sevgili olduğu iddia edilen Özcan Deniz için "Çarpık ilişkileri var" suçlaması yapan Şebnem Schaefer yine çarpıcı bir gönderme yaptı.
12.07.2019 Magazin
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Özcan Deniz oğluna 1.5 milyon dolara villa aldı!
Özcan Deniz oğluna 1.5 milyon dolara villa aldı! Beş ay sonra baba olmaya hazırlanan Özcan Deniz’in, oğlu için Beykoz Konakları’ndan 1.5 milyon dolara villa aldığı öğrenildi.
31.12.2017 Magazin
Özcan Deniz'e büyük sürpriz! Kız beklerken erkek çıktı...
Özcan Deniz'e büyük sürpriz! Kız beklerken erkek çıktı... 25'lik sevgilisinin hamile olduğunu öğrenince havalara uçan Özcan Deniz, kızının olacağını sanıyordu. Müstakbel eşinin sonraki kontrolünde oğlunun olacağını öğrenerek 2. kez sürpriz yaşadı.
1.11.2017 Magazin
Buse Narcı'ya nazar değdi
Buse Narcı'ya nazar değdi Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Buse Narcı'ya nazar değdi. Ünlü isim bileğini çatlattı. Güzelliğiyle göz kamaştıran isim Buse Narcı çatlayan bileceğini sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı...
11.04.2017 Magazin
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli...
'Gerilim ve gizem dolu' kare! Özcan Deniz ile Meryem Uzerli... Özcan Deniz, sosyal medya hesabından Meryem Uzerli ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
28.03.2017 Magazin
Aslı Enver gelin oldu!
Aslı Enver gelin oldu! 'İstanbullu Gelin’in 17 Mart Cuma akşamı yayınlanacak üçüncü bölümüne Boranların çifte düğünü damgasını vuracak.
14.03.2017 Magazin
15 Temmuz şehitleri için defile
15 Temmuz şehitleri için defile Gül Ergi, Deniz Akkaya, Mehmet Köymen, Şenay Dağlı birleşerek Altın Kalp oldu. Ankara Gölbaşı’nda şehit düşen polisler için yardım gecesi düzenlendi.
19.01.2017 Magazin
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölümde olay yakınlaşma!
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölümde olay yakınlaşma! Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm ile dün akşam sevenleriyle buluştu. Sempatik dizinin yeni bölümünde Murat hazırladığı sürprizler ile Hayat'ı etkilemeyi başarır. Rüya gibi geçen bir bölümün ardından Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz 13. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölümde şoke eden fragman!
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölümde şoke eden fragman! Aşk Laftan Anlamaz ekranlara gelen son bölümde Hayat Murat'ı kıskandırmak için çeşitli hamleler yapıyor. Eğlenceli bir o kadar romantik olan dizi Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde Murat nasıl bir oyun oynayacak? İşte Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanında Hayat şaşkına dönüyor!
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanında Hayat şaşkına dönüyor! Aşk Laftan Anlamaz geçtiğimiz bölümlerde Murat'ın Hayat'ı kıskanması eğlenceli sahnelere sebep oluyordu. Geçtiğimiz akşam yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde yine romantik anlar yaşandı. Yayınlanan 12. yeni bölüm fragmanında Murat'ın taktik savaşına girmesi dikkat çekiyor. İşte Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Niran Ünsal kimdir?
Niran Ünsal kimdir? Son zamanlarda mutaassıp kimliğiyle dikkat çeken ve son çektiği klipte tesettüre giren Niran Ünsal, siyasetle ilgili erken seçimde Ak Parti'nin yüzde 60 oy alacağını iddia etmesiyle gündeme bomba gibi düştü. Peki Niran Ünsal kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...
29.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özcan Deniz Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özcan deniz sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.