Özcan Deniz Eşi

Özcan Deniz Eşi

Son dakika Özcan Deniz eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özcan Deniz eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özcan Deniz eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özcan Deniz Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özcan deniz eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 özcan deniz eşi haberi bulunmuştur. Tüm özcan deniz eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nafaka şoku: 15 ay için 15 milyon TL!
Nafaka şoku: 15 ay için 15 milyon TL! Şarkıcı-oyuncu Özcan Deniz ile Feyza Aktan, 15 ay önce evlendi ancak aşk çabuk bitti.
22.06.2019 Magazin
Ailece ilk tatil
Ailece ilk tatil Özcan Deniz, eşi Feyza Aktan ve oğlu Kuzey ile sezonu Göcek'te açtı. Deniz Ailesi kaldıkları otelin restoranında görüntülendi
13.06.2018 Magazin
Özcan Deniz kesenin ağzını açtı!
Özcan Deniz kesenin ağzını açtı! Özcan Deniz, hamile eşi Feyza Deniz'i hediye yağmuruna tutuyor. Eşi ve çocuğu için 5 milyon TL'ye villa aldığı haberleriyle gündeme gelen sanatçının son jesti, son model araba oldu.
16.04.2018 Magazin
Feyza Aktan kimdir?
Feyza Aktan kimdir? Feyza Aktan kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde merak ediliyor ve sıkça araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz ile nikah masasına oturan Feyza Aktan'a dair bilgiler merak ediliyor. İşte Feyza Aktan ile ilgili bilgiler...
19.03.2018 Gündem
Evde gizli nikah
Evde gizli nikah Özcan Deniz (45), 7.5 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan (25) ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde nikah masasına oturdu.
14.03.2018 Magazin
X-RAY uyarısı!
X-RAY uyarısı! Özcan Deniz, 6 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan’la önceki akşam Atatürk Havalimanı’ndaydı.
1.01.2018 Magazin
Özcan zorda! Eşi galada kriz çıkardı
Özcan zorda! Eşi galada kriz çıkardı Özcan Deniz'in filminin galasına adının aşk dedikoduları karıştığı oyuncu Afra Saraçoğlu gelince müstakbel eşi Feyza Aktan kıskançlık krizine girdi.
10.12.2017 Magazin
Özcan'la ilgili şok iddia
Özcan'la ilgili şok iddia Ünlü şarkıcı Özcan Deniz ile ilgili magazin dünyasını sarsacak şok bir iddia gündeme geldi
17.08.2010 Magazin
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi Geçtiğimiz aralık ayında oğlu Can'ı kucağına alarak ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Burcu Kara, ilk çocuğunun iki aylıkken gözünde çıkan 'Hemanjiom' adlı tümör hakkında açıklama yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, beş aylıkken gözü neredeyse kapanan Can'ın iyileşme sürecini anlattı.
9.09.2023 Magazin
Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile! Ünlü sanatçıdan jet hamle
Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile! Ünlü sanatçıdan jet hamle Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. Ocak ayında nikah masasına oturan çiftten müjdeli haber geldi. Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile!
9.09.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu Uzun süredir ekranlardan uzak kalıp, oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2015 yılında İstanbul'u terkedip Muğla'ya yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal'ın, dokuz yıl sonra setlere döneceği müjdesini vermişti. Namal'ın partneri belli oldu.
6.07.2023 Magazin
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti!
Kuruçeşme’de Özcan Deniz rüzgârı esti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri önceki akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı.
18.06.2023 Magazin
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, dün akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinden tükenen konserde müziği, enerjisi ve muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de zaman yolculuğuna çıkardı.
17.06.2023 Magazin
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı
Samar Dadgar paylaştı! Özcan Deniz'in oğlu Kuzey 5 yaşına bastı Ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey Deniz, 5 yaşına girdi. 'Minecraft' temalı partiden fotoğrafları, Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar paylaştı. İşte doğum gününden kareler...
30.04.2023 Magazin
Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan’a 7 bin 500 TL adli para cezası!
Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan’a 7 bin 500 TL adli para cezası! Şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın, çocuğunu almaya gittiği sırada Deniz'e tokat attığı ve tişörtünü yırttığı iddiasıyla 2 ayrı suçtan yargılandığı dava karara bağlandı.
24.03.2023 Magazin
Özcan Deniz'den eşi Samar Dadgar’a milyonluk düğün hediyesi!
Özcan Deniz'den eşi Samar Dadgar’a milyonluk düğün hediyesi! Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, kendisinden 24 yaş küçük genç modacı Samar Dadgar ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Çiftin düğün fotoğraflarına beğeni yağmıştı. Samar Dadgar, kendisinden 24 yaş büyük eşi Özcan Deniz'in düğün hediyesini sosyal medyadan paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında? Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar nereli, ne iş yapıyor?
Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında? Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar nereli, ne iş yapıyor? Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında sorusunun yanıtı merak ediliyor. Özcan Deniz'in gizlice evlendiği Samar Dadgar'ın hayatı ve kariyeri hakkında araştırmalar başladı. Peki Samar Dadgar kimdir, mesleği nedir?
30.01.2023 Gündem
Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı!
Özcan Deniz ifade verdi: Üstümü başımı parçaladı! Şarkıcı Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında yeni bir gelişme yaşandı. Deniz, kendisine tokat atarak tişörtünü yırttığı iddiasıyla eski eşi Feyza Aktan’dan şikâyetçi olduğu davada ifade verdi. Özcan Deniz ifadesinde, “Feyza Aktan, üstümü başımı parçalamaya başladı. Yüzüme zarar vermek istedi. Kameraları fark ettiğinde ise kendisine saldırmam için beni tahrik etti. Kameralar olmasaydı daha fazla saldırıya uğrayacaktım. Amacım Feyza’nın sürekli ileri seviyeye taşıdığı şiddet eylemini yasalar dahilinde engellemek” dedi.
3.11.2022 Magazin
Özcan Deniz oğlu Kuzey ile ilgili paylaşım yaptı!
Özcan Deniz oğlu Kuzey ile ilgili paylaşım yaptı! Özcan Deniz, Instagram hesabı üzerinden oğlu Kuzey ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Duygusal ifadeler kullanan Özcan Deniz, isim vermeden birilerine imalı sözler kullanmayı da ihmal etmedi.
10.08.2022 Magazin
Özcan Deniz sahnede içini döktü! 'Para uğruna oğlumu benden kopartmaya çalışıyorlar'
Özcan Deniz sahnede içini döktü! 'Para uğruna oğlumu benden kopartmaya çalışıyorlar' Özcan Deniz, 15 yıl aradan sonra sevenleriyle Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda buluştu. Deniz'in verdiği konseri 4 yaşındaki oğlu Kuzey de izledi. Sahneden içini döken şarkıcı oğlunun velayeti için mücadele ettiği eski eşi Feyza Aktan’a gönderme yaparak “Şöhret ve para uğruna oğlumu benden kopartmaya çalışıyorlar. Üstünde tepişen menajerler, basın danışmanları var. İki senedir ben bu düzenin içinden oğlumu nasıl kurtarırım diye gecem gündüzüm berbat geçti” dedi.
3.07.2022 Magazin
Özcan Deniz ile olaylı boşanan Feyza Aktan'dan olay açıklamalar! 'Karşısında çok çıplak kaldım'
Özcan Deniz ile olaylı boşanan Feyza Aktan'dan olay açıklamalar! 'Karşısında çok çıplak kaldım' Özcan Deniz'in olaylı bir şekilde boşandığı ve velayet davası açtığı eski eşi Feyza Aktan merak edilenleri anlattı. 2.Sayfa programına konuşan Aktan, Özcan Deniz'in kendisine açtığı davaları ve boşanma protokolünün bilinmeyenlerini açıkladı. Feyza Aktan 'Maddi hiçbir talebim olmadı' dedi.
21.07.2022 Magazin
Özcan Deniz, Feyza Aktan'a ateş püskürdü! 'Mağduru oynamanın tadına varıldı'
Özcan Deniz, Feyza Aktan'a ateş püskürdü! 'Mağduru oynamanın tadına varıldı' Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski eşi Feyza Aktan'a ateş püskürdü. Deniz "Zalimlik bu sene de sahnelendi oğlum" sözleriyle isyan etti.
30.04.2022 Magazin
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede 69 yıl sonra Beklenen Şarkı çıkıyor. ‘İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek. Cahide Sonku ile Zeki Müren'in başrollerini paylaştığı 1953 yapımı ‘Beklenen Şarkı' filmi, 41. İstanbul Film Festivali'nde yenilenmiş kopyasıyla izleyici karşısına çıkacak.
12.03.2022 Magazin
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya ve televizyon kanalları üzerinden kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca’nın avukatı Levent Karakoç, “Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. Eski eşi ve kızı hakkında iyi, kötü, olumlu ve olumsuz bir beyanda bulunamayacak. İsimlerini dahi anamayacak” dedi.
9.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özcan Deniz Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özcan deniz eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.