İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor?
İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İş yeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı sınavı (2021-İSG) 12 Aralık Pazar günü yapılacak. ÖSYM, Pazar günü yapılacak sınav ile ilgili adayları sınava giriş belgesi konusunda uyardı. Peki, İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İşte ÖSYM’nin açıklaması ve İSG 2021 sınav giriş belgesi alma ekranı!
11.12.2021 Eğitim
Ehliyet ve kimlikler için flaş karar! Resmen değişti, tüm Türkiye'de...
Ehliyet ve kimlikler için flaş karar! Resmen değişti, tüm Türkiye'de... Türkiye'de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Ehliyet ve çipli kimlikler ile ilgili yeni dönem başlıyor. Resmen açıklandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'ni tanıttı. Bakan Soylu, sistem ile pek çok dolandırıcılığın önüne geçileceğinin altını çizdi. Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'nin, kimlik kartının yetkili kurum tarafından verildiğini, kişinin kartının sahibi olduğunu, kimlik doğrulama işleminin nerede, ne zaman, kim tarafından, niçin gerçekleştirildiğini göstereceğini dile getiren Soylu, sistemin 16 noterlikte, Ziraat Bankası'nın 5 şubesinde, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle Tapu Müdürlüğünde uygulandığını anlattı. Bakan Soylu, sistemin temmuz ayı sonu itibarıyla daha da yaygınlaştırılacağını bildirdi.
14.07.2021 Ekonomi
Sınavdan yarım saat erken çıkan öğrencilere puan formülü
Sınavdan yarım saat erken çıkan öğrencilere puan formülü Sınava giren bir grup öğrenci, yarım saat kala 'Süre bitti' diye dışarı çıkarılmıştı. Gözetmenin sınavda bu yıl pandemiye özel olarak yarım saat ek süre verildiğini bilmemesi nedeniyle erken çıkardığı 12 öğrenci ÖSYM'den gelecek kararı bekliyor. ÖSYM ise bu duruma formül arayışı içinde. İki seçenek var: ÖSYM ya bu adaylara yeniden sınav yapacak ya da ek puan verecek. Ek puan vermek de tüm sıralamayı değiştirmek demek.
4.07.2020 Eğitim
Tüm öğrencileri ilgilendiriyor! Artık yasak değil
Tüm öğrencileri ilgilendiriyor! Artık yasak değil Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Şimdiye kadar yasak olan ulaşım kartı, ev anahtarı, metal para, tel toka, piercing, başörtüsü için kullanılan her türlü toplu iğne serbest olacak.
19.01.2019 Gündem