Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Osmangazi Köprüsü geçiş ücret tarifesi!
Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Osmangazi Köprüsü geçiş ücret tarifesi! Tatil dönüşü başladı. Türkiye’nin pek çok önemli noktasında trafik yoğunluğu devam ederken, seyahatlarinde mesafeyi daha da kısaltmak için ücretli yol ve köprüleri kullanacak pek çok kişi ücret tarifelerini araştırıyor. Peki, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? Osmangazi Köprüsü geçiş ücret tarifesi!
17.07.2022 Gündem
Osmangazi Köprüsü geçişleriyle ilgili flaş açıklama! Ücret alınmayacak
Osmangazi Köprüsü geçişleriyle ilgili flaş açıklama! Ücret alınmayacak Son dakika haberi... 31 Aralık gecesi Osmangazi Köprüsü'nde yaşanan teknik aksaklıktan dolayı 23.50 ile 00.30 saatleri arasında köprüyü kullananlardan ücret alınmayacak.
4.01.2022 Ekonomi