Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokullar açılıyor mu? Ortaokullarda yüz yüze eğitim kaç gün, ne zaman başlıyor?
Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokullar açılıyor mu? Ortaokullarda yüz yüze eğitim kaç gün, ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman açılıyor, yüz yüze eğitim başlıyor mu? Kabine Toplantısı'nın ardından 1 Haziran'dan sonra geçerli olacak normalleşme kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıkladı. Erdoğan yeni kararları duyurduktan sonra, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla okullar için beklenen haberi duyurdu.
31.05.2021 Eğitim
Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokul 5, 6 ve 7. 8. sınıflar kaç gün okula gidecek? Hangi illerde Ortaokullarda yüz yüze eğitim olacak?
Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokul 5, 6 ve 7. 8. sınıflar kaç gün okula gidecek? Hangi illerde Ortaokullarda yüz yüze eğitim olacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Mart Salı itibarıyla ülke genelinde yüz yüze eğitime geçiş sürecine başlanacağı bildirildi. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, okullarda yüz yüze eğitime geçiş süreci hakkında geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada; "Öğrencilerimizin okullarımızda yüz yüze eğitime katılımları geçen dönemde olduğu gibi yine velilerimizin kararına bağlı olacak. Yüz yüze eğitime başlayan öğretmenlerimiz için şubat ayı içerisinde aşı uygulamasının yapılması planlanmaktadır." dedi. Selçuk ayrıca, öğrencilerin devamsız sayılmayacağını da duyurdu. Peki, Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokul 5, 6 ve 7. 8. sınıflar kaç gün okula gidecek? Hangi illerde Ortaokullarda yüz yüze eğitim olacak?
2.03.2021 Eğitim
Ortaokullar açılacak mı? Kaçıncı sınıflar açılacak?
Ortaokullar açılacak mı? Kaçıncı sınıflar açılacak? Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 'yerine karar' dönemi yarın başlıyor. Kabine Toplantısında yüz yüze eğitimden, sınavlara, 65 yaşından, restoranlara kadar birçok yeni karar açıklandı. Alınan kararlar risk durumuna göre belirlenecek. Peki, Ortaokullar açılacak mı? Kaçıncı sınıflar açılacak?
1.03.2021 Eğitim