2021 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS 2021 Bursluluk sınavı tarihi!
2021 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS 2021 Bursluluk sınavı tarihi! İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) tarihi sınava hazırlanan öğrenciler ve aileleri tarafından merak ediliyor. Peki, 2021 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS 2021 Bursluluk sınavı tarihi!
15.07.2021 Eğitim
Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokullar açılıyor mu? Ortaokullarda yüz yüze eğitim kaç gün, ne zaman başlıyor?
Ortaokullar ne zaman açılacak, ortaokullar açılıyor mu? Ortaokullarda yüz yüze eğitim kaç gün, ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman açılıyor, yüz yüze eğitim başlıyor mu? Kabine Toplantısı'nın ardından 1 Haziran'dan sonra geçerli olacak normalleşme kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıkladı. Erdoğan yeni kararları duyurduktan sonra, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla okullar için beklenen haberi duyurdu.
31.05.2021 Eğitim
Ortaokullar açılacak mı? Kaçıncı sınıflar açılacak?
Ortaokullar açılacak mı? Kaçıncı sınıflar açılacak? Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 'yerine karar' dönemi yarın başlıyor. Kabine Toplantısında yüz yüze eğitimden, sınavlara, 65 yaşından, restoranlara kadar birçok yeni karar açıklandı. Alınan kararlar risk durumuna göre belirlenecek. Peki, Ortaokullar açılacak mı? Kaçıncı sınıflar açılacak?
1.03.2021 Eğitim