İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi!
İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi! İzmir Valiliği tarih verip duyurdu! Ormanlık alanlara giriş yasaklanıyor! Giriş yasağı olan ormanlar tek tek paylaşıldı. Kararda, piknik yapmak, mangal yakmak ve mola ile ilgili de önemli önemler de yer alıyor. Peki, İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi!
6.05.2022 Gündem
Piknik yapmak ve mangal yakmak yasaklandı mı? Ormanlarda piknik, mangal ve yürüyüş yasaklandı mı?
Piknik yapmak ve mangal yakmak yasaklandı mı? Ormanlarda piknik, mangal ve yürüyüş yasaklandı mı? Son günlerde yaşanan orman yangınları nedeniyle önemli bir karar alındı. Orman yangınlarının önüne geçmek amacıyla ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Peki, Mangal yakmak yasak mı? Piknik yasaklandı mı? Ormanlarda piknik, mangal ve yürüyüş yasaklandı mı? İşte valilikten önemli karar...
14.07.2021 Gündem