Orkan Çınar

Orkan Çınar

Son dakika Orkan Çınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orkan Çınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orkan Çınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orkan Çınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orkan çınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 orkan çınar haberi bulunmuştur. Tüm orkan çınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş 2-2 Ankaragücü
Beşiktaş 2-2 Ankaragücü Beşiktaş, Süper Lig'in 35. haftasında 2-0 öne geçtiği maçta Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Siyah-beyazlılar ile en yakın rakibi Fenerbahçe arasındaki puan farkı 5'te kaldı.
16.04.2021 Futbol
Beşiktaş'tan istediği para ortaya çıktı
Beşiktaş'tan istediği para ortaya çıktı Abdullah Avcı eski kulübü Beşiktaş'tan 17.3 milyon TL istedi.
20.01.2021 Beşiktaş
Ankaragücü - Trabzonspor: 0 - 1
Ankaragücü - Trabzonspor: 0 - 1 Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Ankaragücü'ne konuk oldu. Abdullah Avcı'nın ekibi Eryaman Stadı'ndaki müsabakayı 1-0 kazandı. Trabzonspor'da Pereira 90. dakikada kırmızı kart gördü. Trabzon, Avcı ile üst üste 2. maçını kazandı.
27.11.2020 Futbol
Hes Kablo Kayserispor'da Orkan Çınar sesleri
Hes Kablo Kayserispor'da Orkan Çınar sesleri Teknik direktör Robert Prosinecki’nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Kayserispor'da Rodney Antwi, Donis Avdijaj ve Orkan Çınar ile anlaşma sağlandığı bildirildi.
7.01.2020 Futbol
Beşiktaş'ta sıcak saatler! Oyuncular ve menajerleri beklemede
Beşiktaş'ta sıcak saatler! Oyuncular ve menajerleri beklemede Teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda ara transferde kadrosunu bir forvet ve bir kanat oyuncusuyla güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu’yla cumartesi günü yapılacak görüşmeye kilitlendi. Ocak ayı öncesinde transfere ayıracağı bütçe, TFF’yle yapılacak toplantıda belirlenecek olan Kara Kartal, buradan çıkacak sonuca göre düğmeye basacak. Gelecek isimlere ek olarak gideceklerde belirlenecek ödeme kotası sonrası seçilecek.
26.12.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan resmi transfer açıklaması
Beşiktaş'tan resmi transfer açıklaması Beşiktaş, Kosovalı futbolcu Emir Umit'in transferiyle ilgili resmi sitesinden açıklamada bulundu.
25.12.2019 Beşiktaş
24 Erzincanspor - Beşiktaş (CANLI)
24 Erzincanspor - Beşiktaş (CANLI) Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Beşiktaş deplasmanda 24 Erzincanspor'un konuğu oluyor. İlk maçı 3-0 kazanan Beşiktaş, tur öncesi büyük avantaj elde etti.
18.12.2019 Beşiktaş
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
12.12.2019 Futbol
Beşiktaş’ta ilk hedef Guilherme! Görüşme yapıldı...
Beşiktaş’ta ilk hedef Guilherme! Görüşme yapıldı... Süper Lig’de üst üste aldığı galibiyetlerle zirve yarışına ortak olan Beşiktaş’ta devre arası transfer çalışmaları da başlıyor. Kadrosuna 1 forvet ve 1 orta saha takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlılarda ilk hedef, Yeni Malatyaspor forması giyen Guilherme. Brezilyalı futbolcuyla ilgili ilk görüşme geçen hafta yapıldı.
26.11.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta sürpriz kadro dışı!
Beşiktaş'ta sürpriz kadro dışı! Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu. Siyah beyazlılar'da sürpriz bir kadro dışı göze çarptı.
13.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Diaby şoku!
Beşiktaş'ta Diaby şoku! Abdullah Avcı’nın Gazişehir önünde ilk 11’de oynatmayı planladığı Diaby hasta olduğu için idmana çıkmadı. Bu gelişme teknik heyetin tüm planlarını alt üst etti.
12.09.2019 Beşiktaş
Sivasspor - Beşiktaş: 3-0
Sivasspor - Beşiktaş: 3-0 Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ilk haftasında Demir Grup Sivasspor, evinde Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ederek sürpriz bir başlangıca imza attı.
17.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın gençleri sınıfı geçti!
Beşiktaş'ın gençleri sınıfı geçti! Beşiktaş'ın Yunan ekibi Panathinaikos’la 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçında forma şansı bulan genç yetenekler sınıfı geçti.
12.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Emre Kılınç için yeni teklif!
Beşiktaş'tan Emre Kılınç için yeni teklif! Beşiktaş, Emre Kılınç için Sivasspor’la pazarlıklarını sürdürüyor. Yönetimin yıldız oyuncu için "1 milyon euro ve Orkan Çınar" teklifi yaptığı öğrenildi.
11.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu
Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci kamp çalışmasını 4 Ağustos'a kadar Avusturya'da sürdürecek olan Beşiktaş'ta kamp kadrosu açıklandı.
24.07.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Edin Visca için flaş teklif
Beşiktaş'tan Edin Visca için flaş teklif Beşiktaş Yönetimi, Abdullah Avcı’nın Başakşehir’den öğrencisi olan Edin Visca için tüm şartları zorlayacak. Kara Kartal yüksek bonservis nedeniyle Enzo Roco, Orkan Çınar ve Jeremain Lens gibi isimleri takasta kullanacak.
30.06.2019 Futbol
Umut Nayir Beşiktaş'ta kalıyor!
Umut Nayir Beşiktaş'ta kalıyor! Beşiktaş yönetimi, geçen sezon Bursaspor’a kiralık gönderdiği Umut Nayir’i yeni sezonda takım kadrosunda tutmayı planlıyor.
4.06.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta iki ismin daha bileti kesildi!
Beşiktaş'ta iki ismin daha bileti kesildi! Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi bitecek Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in dışında iki ismi de gelecek sezon takımda istemiyor.
26.04.2019 Beşiktaş
Yılmaz Vural'dan Orkan Çınar açıklaması!
Yılmaz Vural'dan Orkan Çınar açıklaması! Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Antalya kampında takımın son durumunu ve hedefleri değerlendirdi. Taraftarlara verdiği Süper Lig sözünü tutacaklarını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, birçok hakem hatası yaşadıklarını da sözlerine ekleyerek, "Keşke VAR sistemi bizim ligde de olsaydı" dedi.
3.01.2019 TFF 1.Lig
Genç yıldız Beşiktaş'a dönüyor
Genç yıldız Beşiktaş'a dönüyor Beşiktaş'ın sezon başında Adana Demirspor'a kiraladığı 22 yaşındaki kanat oyuncusu Orkan Çınar, siyah-beyazlı kulübe geri dönüyor.
2.01.2019 Beşiktaş
Fernandao geri dönecek mi? Liste kabarık...
Fernandao geri dönecek mi? Liste kabarık... Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı maratonu öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Akhisarspor'un gündeminde birbirinden önemli isimler var.
29.12.2018 Futbol
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı Şenol Güneş yönetimindeki ilk iki sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak geçtiğimiz sezonu dördüncü, bu sezonun ilk yarısını da 7. sırada bitiren Beşiktaş'ta, oyuncu sirkülasyonu dikkatleri çekiyor.
25.12.2018 Beşiktaş
5 gollü maçta gülen Gençlerbirliği!
5 gollü maçta gülen Gençlerbirliği! Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti.
23.12.2018 TFF 1.Lig
Adana'da kazanan çıkmadı
Adana'da kazanan çıkmadı Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Adana Demirspor-Giresunspor karşılaşması, 1-1 eşitlikle tamamlandı.
10.12.2018 TFF 1.Lig
Adana derbisinde kazanan çıkmadı
Adana derbisinde kazanan çıkmadı Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında Adana Demirspor, ev sahibi olduğu derbide Adanaspor'la 1-1 berabere kaldı.
25.11.2018 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Orkan Çınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orkan çınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.