Orhan Atik

Orhan Atik

Son dakika Orhan Atik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orhan Atik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orhan Atik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Atik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan atik gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 orhan atik haberi bulunmuştur. Tüm orhan atik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olcan Adın: Beşiktaş'ta oynamak isterdim
Olcan Adın: Beşiktaş'ta oynamak isterdim Galatasaray'dan olaylı bir şekilde gönderilen ve Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor forması giyen Olcan Adın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.03.2018 Galatasaray
Sadece iki yılda tarihi çöküş!
Sadece iki yılda tarihi çöküş! Dursun Özbek yönetimindeki Sarı-Kırmızılı kulüpte mali, idari ve sportif erozyon yaşanmaya devam ediyor.
26.04.2017 Galatasaray
İzin gününde kovuldu!
İzin gününde kovuldu! Galatasaray Yönetim Kurulu’nun son iki günde üst üste yaptığı toplantıların ardından teknik direktör Jan Olde Riekerink’in bileti kesilirken, Hollandalı çalıştırıcı izin gününde görevinden alındı...
24.09.2021 Galatasaray
Riekerink takımda ka-la-cak!
Riekerink takımda ka-la-cak! Başkan Dursun Özbek, yöneticilerden gelen 'teknik direktörü değiştirelim' isteğine sert yanıt verdi:
24.09.2021 Galatasaray
Cenk Gönen'in gol yemediği maç yok
Cenk Gönen'in gol yemediği maç yok Beşiktaş'tan Galatasaray'a geçtiğimiz sezon başında transfer olan kaleci Cenk Gönen, sarı-kırmızılı forma altında umduğunu bulamadı. 9'u Türkiye Kupası, 1'i de lig mücadelesi olmak üzere toplam 10 kez Galatasaray forması giyen Cenk Gönen, sahaya çıktığı bütün maçlarda kalesinde gol gördü.
24.09.2021 Galatasaray
Orhan Atik gerçeği ortaya çıktı!
Orhan Atik gerçeği ortaya çıktı! Galatasaray'dan sessiz sedasız gönderilen Orhan Atik'in, kulübün kendisine tahsis ettiği otomobille alkollü olarak kaza yaptığı ortaya çıktı.
16.12.2016 Galatasaray
Arena’da duygu dolu üç puan
Arena’da duygu dolu üç puan 12’de perdeyi açtıktan sonra şehitlere selam durup çevik kuvvete sarılan Yasin, 66’da farkı 2’ye çıkardı. 73’te El Yasa ile umutlanan konuk ekip 78’de Fatau oyundan atılınca 10 kişi kalırken 90+4’te Yasin yeniden sahneye çıkıp hat-trick yaptı
24.09.2021 Galatasaray
Riekerink'in yeni yardımcısı belli oldu
Riekerink'in yeni yardımcısı belli oldu Galatasaray'da görevine son verilen yardımcı antrenör Orhak Atik'in görevine Frans Hoek getiriliyor.
10.12.2016 Galatasaray
Orhan Atik neden gönderildi?
Orhan Atik neden gönderildi? İşte Galatasaray’da görevine son verilen yardımcı antrenör Orhan Atik’in gönderiliş hikayesi…
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray'dan resmi açıklama geldi! Yollar ayrıldı...
G.Saray'dan resmi açıklama geldi! Yollar ayrıldı... Galatasaray, resmi internet sitesinden yardımcı antrenör Orhan Atik'in ayrılığı ile ilgili açıklama yaptı.
9.12.2016 Galatasaray
Riekerink: 'F.Bahçe mağlubiyeti bizi...'
Riekerink: 'F.Bahçe mağlubiyeti bizi...' Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Gaziantepspor maçı öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da flaş ayrılık!
Galatasaray'da flaş ayrılık! Galatasaray Jan Olde Riekerink'in yardımcısı Orhan Atik'in görevine son verildi.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Sinan Gümüş isyan etti!
Galatasaray'da Sinan Gümüş isyan etti! Galatasaray'ın Elazığspor ile 1-1 berabere kaldığı Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında oyundan alınan sarı-kırmızılı futbolcu Sinan Gümüş, eldivenlerini fırlatarak tepki gösterdi
24.09.2021 Galatasaray
Selçuk İnan ile Ayhan Akman birbirine girdi
Selçuk İnan ile Ayhan Akman birbirine girdi Galatasaray'da Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından sular durulmuyor.
24.09.2021 Galatasaray
Kadıköy'e paşa paşa bileniyor!
Kadıköy'e paşa paşa bileniyor! Riekerink ve kurmayları F.Bahçe'nin maçlarını ikiye böldü...Kasımpaşa öncesi ve sonrası!
24.09.2021 Galatasaray
Yasin Öztekin'den Orhan Atik ve Ayhan Akman'a: 'Adam mısınız siz!'
Yasin Öztekin'den Orhan Atik ve Ayhan Akman'a: 'Adam mısınız siz!' Galatasaray'da Yasin Öztekin'in kadro dışı kalmasında formayı çıkartıp, yedek kulübesini yumruklamasından farklı bir gerçek var.
24.09.2021 Galatasaray
Riekerink: 'Atatürk'e benzetilmem doğru olmaz'
Riekerink: 'Atatürk'e benzetilmem doğru olmaz' Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Gençlerbirliği maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.
24.09.2021 Galatasaray
Çalışmayana yer yok!
Çalışmayana yer yok! Riekerink artık idmanda kendini kanıtlamayan oyuncuya forma yüzünü göstermeyecek!
24.09.2021 Galatasaray
Riekerink'in gençlik hareketi!
Riekerink'in gençlik hareketi! Hollandalı teknik adam, genç oyuncuların önünü açacak bir uygulama başlattı:
24.09.2021 Galatasaray
'Florya evimiz, oyuncular ailemiz'
'Florya evimiz, oyuncular ailemiz' Hollandalı çalıştırıcı teknik kadronun kenetlenmesi durumunda oyuncuların da bundan dersler altını çizdi... Riekerink her konuda kendisine çekinmeden fikirlerini iletmesini istediği arkadaşlarından kimsenin birbirinden çekinmemesini de istedi
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Ayhan Akman sürprizi!
Galatasaray'da Ayhan Akman sürprizi! Galatasaray yönetimi, uzun yıllar takımda forma giyen ve altyapıda hocalık yapan Ayhan Akman’ı Jan Olde Riekerink’in yardımcısı olarak göreve getirme kararı aldı
24.09.2021 Galatasaray
Riekerink bu iş olmaz!
Riekerink bu iş olmaz! Sarı-kırmızılılara Ziraat Türkiye Kupası kazandıran Jan Olde Riekerink’i oyuncular takımın başında görmek isterken yönetim lig yarışında yeterli olamayacağı gerekçesiyle hoca arayışlarını sürdürüyor
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray'dan 3 bomba(!) transfer
G.Saray'dan 3 bomba(!) transfer G.Saray yönetimi geçen sezon kiralık gönderilen oyuncularına adeta yeni transfer gözüyle bakıyor.
30.05.2016 Galatasaray
Cimbom açık peşinde
Cimbom açık peşinde Riekerink ile Orhan Atik ikilisi F.Bahçe savunmasının tüm maçlarını izleyip eksiklerini ezberliyor.
24.09.2021 Galatasaray
Abdullah Avcı'dan G.Saray'a cevap!
Abdullah Avcı'dan G.Saray'a cevap! Favre, Sampaoli, Garcia ve son olarak da Lucescu'yu ikna edemeyen Cimbom, mecburen Abdullah Avcı'nın kapısını çaldı. İşte Avcı'nın cevabı...
14.05.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Atik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan atik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.