Jan Olde Riekerink

Jan Olde Riekerink

Son dakika Jan Olde Riekerink haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jan Olde Riekerink ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jan Olde Riekerink haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jan Olde Riekerink

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jan olde riekerink gelişmeleri de dahil olmak üzere 496 jan olde riekerink haberi bulunmuştur. Tüm jan olde riekerink haberleri aşağıda listelenmiştir.
Riekerink İskenderunspor'a imza atıyor
Riekerink İskenderunspor'a imza atıyor Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran hatta sarı kırmızılı kulüple Süper Kupa kaldıran Riekerink, İskenderunspor'la masaya oturdu.
11.05.2021 TFF 1.Lig
Derbi öncesi Galatasaray'a transfer çalımı!
Derbi öncesi Galatasaray'a transfer çalımı! Galatasaray ile kontrat uzatmaya yanaşmayan Mustafa Kapı için Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'a gideceği iddiaları ortalığı karıştırdı.
21.02.2020 Galatasaray
Arber Zeneli'den Fenerbahçe açıklaması!
Arber Zeneli'den Fenerbahçe açıklaması! Fenerbahçe’nin Kosova asıllı İsveçli yıldız Arber Zeneli’yi kadrosuna katmak istediği belirtildi. Konuyla ilgili Hollanda basınına konuşan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, “Herkes benim daha yüksek bir seviyede oynamak istediğimi biliyor. Fenerbahçe çok önemli bir kulüp” dedi.
6.12.2018 Fenerbahçe
Riekerink'ten G.Saray'a destek: Birbirinize tutunun ve bu takımı destekleyin
Riekerink'ten G.Saray'a destek: Birbirinize tutunun ve bu takımı destekleyin Şu anda Hollanda Ligi takımlarından Heerenven'i çalıştıran ve 2015-2017 yılları arasında Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Jan Olde Riekerink'ten Galatasaray'a destek paylaşımı geldi.
3.12.2018 Galatasaray
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu!
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu! Phıllıp Cocu Fenerbahçe'deki performansıyla Süper Lig'de çalışan Hollandalı teknik adamlar arasında son sırada yer aldı.
9.10.2018 Fenerbahçe
Heerenveen 2 yıl için Riekerink'e emanet
Heerenveen 2 yıl için Riekerink'e emanet Galatasaray’ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Hollanda ekibi Heerenveen’le resmen anlaştı, 2 yıllık sözleşme yapıldı.
17.05.2018 Futbol
İşte Riekerink'in yeni adresi!
İşte Riekerink'in yeni adresi! Hollanda Eredivisie ekiplerinden Heerenveen, teknik direktörlük görevine Galatasaray'ın eski hocası Jan Olde Riekerink'i getirmek istiyor.
16.05.2018 Futbol
Riekerink'ten özel açıklamalar! Özbek, Sneijder...
Riekerink'ten özel açıklamalar! Özbek, Sneijder... Galatasaray'ın kazandığı son iki kupada imzası bulunan Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink, Şampiy10'a özel açıklamalarda bulundu.
15.02.2018 Galatasaray
Özbek'i yenilgiye götüren süreç
Özbek'i yenilgiye götüren süreç Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresinde Mustafa Cengiz'e geçilerek başkanlık koltuğunu kaybeden Özbek'in görev dönemi 2 yıl 8 ay sürdü
21.01.2018 Galatasaray
Şenol Güneş 8 hocayı eritti!
Şenol Güneş 8 hocayı eritti! Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'ta göreve başladığından bu yana başarıdan başarıya koşarken Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da 8 teknik adam değişti.
19.12.2017 Beşiktaş
15 yaşında fırtına gibi esiyor!
15 yaşında fırtına gibi esiyor! Galatasaray alt yapısında Mustafa Kapı fırtınası esmeye devam ediyor. Riekerink tarafından 14 yaşında A takım ile idmanlara çıkarılan genç oyuncu bu sezon U17 takımında attığı 4 gol ve yaptığı 6 asist ile dikkatleri üzerine çekiyor.
28.09.2017 Galatasaray
"Taraftarla barışacağım"
"Taraftarla barışacağım" Östersunds maçında tribünlerle gerilim yaşayan Tudor, buzları eritmenin peşinde...
11.08.2017 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu, Bursaspor'a transfer oluyor
Sabri Sarıoğlu, Bursaspor'a transfer oluyor Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra birçok takımın radarına giren Sabri Sarıoğlu’nun Kayserispor’la anlaşması bekleniyordu, ancak gelişmeler pek de öyle değil. Bursaspor’un teklif götürdüğü oyuncunun kabul etmesine kesin gözle bakılıyor.
28.06.2017 Galatasaray
Galatasaray'dan Riekerink'e: "2019'da alırsın"
Galatasaray'dan Riekerink'e: "2019'da alırsın" Galatasaray Yönetimi, sezonun ikinci yarısında yollarını ayırdığı Riekerink’in 500 bin Euro’sunu hâlâ ödemedi. Hollandalı hoca, kulüple yaptığı görüşmede, “Arazi satıyoruz, 2019’da paranı alırsın” teklifini kabul etti.
20.06.2017 Galatasaray
Riekerink: Ben ayrılırken şampiyonluk adayıydık
Riekerink: Ben ayrılırken şampiyonluk adayıydık Galatasaray’ın eski hocası Riekerink, Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra ilk röportajını verdi!
18.06.2017 Galatasaray
'Sneijder bir yıl daha Galatasaray'da kalır'
'Sneijder bir yıl daha Galatasaray'da kalır' Jan Olde Riekerink, Galatasaray'dan ayrılığının ardından ilk kez konuştu, eski oyuncusunun bir yıl daha kalacağına inandığını söyledi.
11.06.2017 Galatasaray
Dursun Özbek: Tudor kalacak!
Dursun Özbek: Tudor kalacak! Dursun Özbek, beIN SPORTS'ta Şansal Büyüka'nın sorularını cevapladı.
11.05.2017 Galatasaray
Muslera'nın isyanı
Muslera'nın isyanı Sarı-Kırmızılı kulüpte yaşananlar, sonunda Muslera’yı da isyan ettirdi. Uruguaylı kaleci soyunma odasında Dursun Özbek’le yapılan son görüşmede, “2-3 yıldır sürekli hoca değişiyor. Hangi sisteme alışacağımızı şaşırdık” diyerek sıkıntısını dile getirdi.
10.05.2017 Galatasaray
Galatasaray Tudor ile tepetaklak!
Galatasaray Tudor ile tepetaklak! Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Jan Olde Riekerink'ten teknik direktörlüğü devralan Igor Tudor, Galatasaray'da beklentileri karşılayamadı.
7.05.2017 Galatasaray
Hocam 3'lü sistem bize uymadı
Hocam 3'lü sistem bize uymadı Başakşehir hezimeti sonrası oyuncularla yaptığı toplantıdan bu sonuç çıkınca Tudor takımı dinledi, Aslan kendine geldi.
3.05.2017 Galatasaray
Gelen gideni aratır
Gelen gideni aratır Riekerink döneminde ligde maç başına 1.95 puan toplayan sarı-kırmızılılar Tudor ile birlikte maç başına 1.25’e kadar düştü
28.04.2017 Galatasaray
Riekerink: 'Fenerbahçe'den teklif gelirse...'
Riekerink: 'Fenerbahçe'den teklif gelirse...' Galatasaray’ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder’in önümüzdeki sezon da Galatasaray’da kalacağını açıkladı.
20.04.2017 Galatasaray
Riekerink: Altınordu, Ajax kadar iyi!
Riekerink: Altınordu, Ajax kadar iyi! Altınordu’nun düzenlediği U12 İzmir Cup’ı takip eden Jan Olde Riekerink, İzmir kulübüne övgüler yağdırdı.
15.04.2017 Galatasaray
Riekerink Bey'den salvolar
Riekerink Bey'den salvolar Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, yönetimin televizyondaki programları izleyip takımı ona göre oynatmasını istendiğini söyledi.
13.04.2017 Galatasaray
Riekerink'e büyük şok! Parasını alamayınca...
Riekerink'e büyük şok! Parasını alamayınca... Galatasaray'da sezon başında yıllık 900 bin Euro’dan anlaşılarak ‘yola devam’ kararı alınan teknik direktör Jan Olde Riekerink’e şimdiye kadar hiç ödeme yapılmadığı ortaya çıktı.
13.04.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Jan Olde Riekerink ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jan olde riekerink haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.