İstanbul depremi ne zaman olacak? Olası İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? İstanbul deprem risk haritasına göre olası İstanbul depremi büyüklüğü...
İstanbul depremi ne zaman olacak? Olası İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? İstanbul deprem risk haritasına göre olası İstanbul depremi büyüklüğü... İstanbul deprem risk haritası ile olası İstanbul depremi senaryoları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin ardından Türkiye deprem gerçeğiyle yeniden yüz yüze kaldı. Gözler her fırsatta uzmanlar tarafından dikkat çekilen İstanbul depremi tarihine ve büyüklüğüne çevrildi. Kuzey Anadolu Fay Hattı kuşağı üzerinde yer alan İstanbul 1939 yılından beri büyük depremlere maruz kaldı. Prof. Dr. Naci Görür, Marmara fayının minimum büyüklüğünü de açıkladı. Peki, İstanbul depremi ne zaman bekleniyor, 7 yıl içinde İstanbul’da deprem olacak mı? İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak?
25.02.2023 Gündem
İstanbul depremi ne zaman olacak, tahmin edilir mi? Olası büyük İstanbul depremi şiddetini Kandilli açıkladı!
İstanbul depremi ne zaman olacak, tahmin edilir mi? Olası büyük İstanbul depremi şiddetini Kandilli açıkladı! Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "Olası Marmara Depremi'nin 7'nin üzerinde olması bekleniyor. Burada önemli olan depreme ne kadar hazır olduğumuz " dedi.
17.08.2021 Gündem