Öğretmen atama başvuru ekranı: Atama ön başvuru ve sınav merkez tercihi nasıl yapılır? 15 bin öğretmen atama başvurularında son gün!
Öğretmen atama başvuru ekranı: Atama ön başvuru ve sınav merkez tercihi nasıl yapılır? 15 bin öğretmen atama başvurularında son gün! Öğretmen atama başvurularında son gün geldi. 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin son gününde adayların araştırmaları hızlandı. Öğretmen atama başvurusu nasıl yapılır, sorusuna yanıt arıyor. İşte öğretmen atama başvuru ekranı…
8.10.2021 Çalışma Hayatı
Öğretmen atama! Sözleşmeli 20 bin öğretmen atama başvurusu başladı...
Öğretmen atama! Sözleşmeli 20 bin öğretmen atama başvurusu başladı... Milli Eğitim Bakanlığı'nın 20 bin öğretmen alımı ile ilgili başvuru süreci başladı. 2020 yılı öğretmen ataması 24 ile yapılacak. Sözleşmeli öğretmenlerin 2020 maaşları da belli oldu. Peki, sözleşmeli öğretmen alımı başvuru şartları nelerdir? İşte, MEB öğretmen alımı başvuru ekranı 2020...Öğretmen atamaları hangi illere yapılacak? Hangi ile kaç atama. En çok atama yapılacak alanlar sırasıyla 3 bin 7 kontenjanla sınıf öğretmenliği, bin 836 kontenjanla din kültürü ve ahlak bilgisi, bin 731 kontenjanla İngilizce öğretmenliği oldu.
6.01.2020 Eğitim