MEB'den son dakika kararı! Tamamen değişiyor, artık tüm öğrenciler...
MEB'den son dakika kararı! Tamamen değişiyor, artık tüm öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'ndan son dakika kararı. Tamamen değişiyor. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni eğitim modelinin detayları belli oldu. Ücretsiz dağıtılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen açıkladı. Lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için harekete geçildi. Eğitimde gidilecek yeni düzenlemelerle ilgili önemli bilgiler veren Özer YKS, LGS ili ilgili de öğrenci ve velileri rahatlatan açıklamayı yaptı. Özer, lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için aylık ücretsiz yardımcı testler dağıtacaklarını duyurarak, aynı zamanda bir alanda da yeni modele geçileceğini belirtti. İşte tüm detaylar...
22.10.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! Belli oldu
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! Belli oldu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi. Herkes merakla bekliyordu. Bakan Selçuk son durum ile ilgili bilgileri paylaştı. Alınan yeni kararla yüz yüze eğitime ara verildi. Öğretmenlere aşı yapılmaya devam ediyor. Şu ana kadar 425 bin 430 öğretmene aşı yapıldı.
14.04.2021 Eğitim
Öğretmenlere aşılama başladı!
Öğretmenlere aşılama başladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlere aşılamanın başladığını belirterek, 'Öğretmenlerimizle beraberiz. Öğretmenlerimizle beraber aşının ilk dozunu olduk' dedi.
24.02.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu! Öğretmenlerle ilgili flaş karar
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu! Öğretmenlerle ilgili flaş karar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin aşılama takvimiyle ilgili, "Bu husustaki planlamalar devam ediyor. Öncelikle okula başlayan çocuklarımızın öğretmenlerinin kimlik bilgilerinin Sağlık Bakanlığına ulaştırılması konusunda bazı çalışmalar yürütülüyor" dedi.
4.02.2021 Eğitim