OGM başvuru ekranı açıldı mı? OGM işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları nelerdir, nasıl ve nereden başvuru yapılır?
OGM başvuru ekranı açıldı mı? OGM işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları nelerdir, nasıl ve nereden başvuru yapılır? OGM işçi alımı başvuru süreci ve şartları için yapılan aramalar arttı. OGM işçi alımı ne zaman, başvuru nereden ve nasıl yapılır? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın, "Tarım ve Orman Bakanlığımızın taşra teşkilatlarında, Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü emrinde görev yapmak üzere toplam 5 bin 64 personel alımı yapılacaktır" açıklaması sonrası OGM işçi alımı detaylarına ilişkin aramalar arttı. İşte Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı 2022 ilanı…
23.03.2022 Personel Alımı
OGM personel alımı 2021! OGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM personel alımı şartları 2021!
OGM personel alımı 2021! OGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM personel alımı şartları 2021! Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) işçi alınacak. Yayımlanan ilana göre, Orman Genel Müdürlüğü 3'ü daimi , 2 bin 80'si ise geçici mevsimlik işçi olmak üzere 2 bin 83 işçi alınacak. Peki, OGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM personel alımı şartları ne? İşte OGM mevsimlik işçi alımı 2021 başvuru şartları...
2.06.2021 Personel Alımı
Orman Genel Müdürlüğü 274 daimi işçi alacak! Orman Genel Müdürlüğü (OGM) işçi alımı şartları nelerdir? 274 daimi işçi alımı hangi illere ve kadrolara yapılacak?
Orman Genel Müdürlüğü 274 daimi işçi alacak! Orman Genel Müdürlüğü (OGM) işçi alımı şartları nelerdir? 274 daimi işçi alımı hangi illere ve kadrolara yapılacak? Orman Genel Müdürlüğü (OGM), taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 274 daimi işçi istihdam edecek. OGM işçi alımı şartları açıklandı mı? 274 daimi işçi alımı başvuruları başladı mı?
1.10.2020 Personel Alımı