Çocukların okul başarısı bu meyveye bağlı: Beslenme çantasına bir avuç koyun! Odaklanma ve dikkat yüzde 80 artabilir! Zihin açıyor...
Çocukların okul başarısı bu meyveye bağlı: Beslenme çantasına bir avuç koyun! Odaklanma ve dikkat yüzde 80 artabilir! Zihin açıyor... Çocuklarda okul başarısı ders çalışmak, programa uymakla yetmiyor olabilir. Hafızayı güçlendiren meyvelerle sınav başarısı da artıyor. Bu meyveden bir avuç beslenme çantasına koyunca gelişimi ve hafızayı güçlendiriyor.
18.12.2023 Yaşam
İş dünyası ikinci yüzyıla hazır: Pes etmeyeceğiz
İş dünyası ikinci yüzyıla hazır: Pes etmeyeceğiz İş dünyası Cumhuriyetin 100’üncü yılına, global ekonomide durgunluk beklentilerine rağmen yüksek motivasyonla girmişti. Sanayiciler üretim ve ihracat artışıyla küresel bir ekonomik güç olma vizyonuna odaklanmış durumda.
29.10.2023 Ekonomi
Çocuklarımızın odaklanma becerisinin gelişmesine nasıl yardımcı oluruz?
Çocuklarımızın odaklanma becerisinin gelişmesine nasıl yardımcı oluruz? Eğitim Uzmanı Abdulkadir Özbek, ebeveynler için çocukların odaklanma becerisinin gelişmesine yardımcı olacak önerilerde bulundu.
4.03.2022 Sağlık
"Virüs, uykumuzu da kaçırdı”
"Virüs, uykumuzu da kaçırdı” Uyku problemlerinin eğer başka bir sağlık sorunu veya bir ilaç kullanımına bağlı olarak ortaya çıkmıyorsa psikolojik kökenli olabileceğini belirten Klinik Psikolog İrem Burcu Kurşun, pandemi döneminde uyku bozukluklarının arttığına dikkat çekti. Kurşun, sağlıklı uyku için tavsiyelerde bulundu.
13.01.2021 Sağlık