Nur Tatar

Nur Tatar

Son dakika nur tatar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nur tatar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nur tatar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nur Tatar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nur tatar gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 nur tatar haberi bulunmuştur. Tüm nur tatar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler…
İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İrem Yaman İYİ Parti’ye mi katıldı? Eski milli tekvandocunun hayatı hakkında merak edilenler… Türk spor tarihine adını altın harfle yazdıran eski milli tekvandocu İrem Yaman, İYİ Parti'ye katıldı. Yaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Profesyonel sporculuk kariyerimdeki mücadelemi bundan sonra ülkemin refahı için sizlerin temsilcisi olarak sürdürmeye karar verdim. Ve ilk adımı bugün attık. Çünkü yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yeri, gerçekten yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yanıdır" dedi. Peki, İrem Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.06.2022 Gündem
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Tatamide gurur kaynağı kadın tekvandocular!
Tatamide gurur kaynağı kadın tekvandocular! İtalya'da düzenlenen G4 Ekstra Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 5'te 5 yaparak takım halinde şampiyonluğa ulaşan kadın milli sporcular, performanslarıyla dikkati çekti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nur Tatar'dan gümüş madalya
Nur Tatar'dan gümüş madalya Çin'de gerçekleştirilen Grand Slam Finali'nde kadınlar 67 kiloda mücadele eden milli tekvandocu Nur Tatar Askari, gümüş madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli tekvandocular, Çin'de tatamiye çıkacak
Milli tekvandocular, Çin'de tatamiye çıkacak Milli tekvandocular, Çin'in Wuxi kentinde yarın başlayacak Grand Slam Finali'nde mücadele edecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nur Tatar Askari finale yükseldi
Nur Tatar Askari finale yükseldi Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleştirilen Tekvando Grand Prix Finali'nde milli sporcu Nur Tatar Askari, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nur Tatar Askari'den bronz madalya!
Nur Tatar Askari'den bronz madalya! Dünya Tekvando(WT) Grand Prix 4'üncü Seri Müsabakaları'nda milli tekvandocu Nur Tatar Askari bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nur Tatar Askari sporu bıraktığını açıkladı
Nur Tatar Askari sporu bıraktığını açıkladı Olimpiyat şampiyonu milli taekwondocu Nur Tatar Askari, sporu bıraktığını açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milliler Hollanda'yı devirdi
Milliler Hollanda'yı devirdi A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2018 CEV Avrupa Ligi Altın Kategori B Grubu ikinci maçında Hollanda'yı 3-2 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Milliler ilk maçını kazandı
Milliler ilk maçını kazandı A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2018 CEV Avrupa Ligi Altın Kategori B Grubu ilk maçında Ukrayna'yı 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Milli taekwondocular Avrupa'nın zirvesinde
Milli taekwondocular Avrupa'nın zirvesinde Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası sona erdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 1 altın 2 gümüş madalya
Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 1 altın 2 gümüş madalya Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası'nın üçüncü gününde kadınlar 62 kiloda İrem Yaman altın, 67 kiloda Nur Tatar Askari ile erkekler 74 kg Muhammed Emin Yıldız gümüş madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nur Tatar'dan gümüş madalya!
Nur Tatar'dan gümüş madalya! Dünya Tekvando Federasyonu (WT) Grand Slam Şampiyonlar Serisi 1. eleme müsabakalarının üçüncü ve son gününde Nur Tatar Askari, gümüş madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol
Sporun devleri Ankara’da bir araya geldi
Sporun devleri Ankara’da bir araya geldi Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Sporcuların müsabakaya çıkarken hissettiği duyguyla Afrin'deki askerimizin duygusu aynıdır. Büyük Türkiye inancı, güçlü Türkiye sevdasıdır” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nur Tatar'ın düğününe katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nur Tatar'ın düğününe katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya şampiyonu tekvandocu Nur Tatar Askari'nin düğününe katıldı.
29.09.2021 Gündem
Milli sporcu Nur Tatar'dan gümüş madalya
Milli sporcu Nur Tatar'dan gümüş madalya 2017 Dünya Tekvando Grand Prix serisinin Moskova ayağında milli sporcu Nur Tatar Askari gümüş madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dünya şampiyonu Nur'a coşkulu karşılama
Dünya şampiyonu Nur'a coşkulu karşılama Güney Kore'de gerçekleştirilen 23. Dünya Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Nur Tatar Askari, ailesinin de yaşadığı Antalya'ya geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, dünya şampiyonu tekvandoculara kutlama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, dünya şampiyonu tekvandoculara kutlama Erdoğan, Dünya Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Askari ve Ağrıs'a tebrik telgrafı gönderdi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tekvando'da bir altın daha
Tekvando'da bir altın daha Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlar 53 kiloda milli sporcu Zeliha Ağrıs, finalde Rus Tatiana Kudashova'yı 11-8 yenerek altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nur Tatar'dan altın madalya
Nur Tatar'dan altın madalya Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlar 67 kiloda milli sporcu Nur Tatar Askari, finalde ABD'li rakibi Paige McPherson'u 6-4 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2016 Türkiye'de böyle geçti!
2016 Türkiye'de böyle geçti! Türkiye adına Rio Olimpiyatları’nda kürsünÜn en üst basamağına çıkan milli sporcu göğsümüzü kabarttı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Flaş karar! Servet Tazegül...
Flaş karar! Servet Tazegül... Olimpiyat şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül, 12-13 Aralık tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek Dünya Takımlar Şampiyonası'nda as takımda yer almayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nur Tatar'dan bronz madalya!
Nur Tatar'dan bronz madalya! Milli tekvandocumuz Nur Tatar, bronz madalya maçında Tayvanlı Chia-Chia Chuang'ı 3-0 geriden gelip son rauntta aldığı 7 sayıyla mağlup etti ve bronz madalyanın sahibi oldu.
20.08.2016 Şampiy10
'Doping yapmak hırsızlıktır'
'Doping yapmak hırsızlıktır' Olimpiyat İkincisi milli tekvandocu Nur Tatar, doping konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Nur Tatar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nur tatar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.