Ntvspor

Ntvspor

Son dakika ntvspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ntvspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ntvspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ntvspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ntvspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 800 ntvspor haberi bulunmuştur. Tüm ntvspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta istifa kararı: Ahmet Nur Çebi ile konuşacağım
Beşiktaş'ta istifa kararı: Ahmet Nur Çebi ile konuşacağım Beşiktaş'ın Sportif Direktörü Ceynun Kazancı, Başkan Ahmet Nur Çebi'yle konuşup istifa edeceğini açıkladı.
23.07.2023 Beşiktaş
Emre Belözoğlu'dan Fatih Terim ve Fenerbahçe itirafı! Cumhuriyet tarihinin en iyi kadrosunu açıkladı!
Emre Belözoğlu'dan Fatih Terim ve Fenerbahçe itirafı! Cumhuriyet tarihinin en iyi kadrosunu açıkladı! Kariyerinde Galatasaray, Inter, Newcastle United, Fenerbahçe ve Atletico Madrid gibi önemli kulüplerde top koşturan, şu anda Medipol Başakşehir'in teknik direktörlük görevini üstlenen Emre Belözoğlu, Ntvspor'daki 'Kırılma Anı' programında futbolculuk yılları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
21.08.2022 Başakşehir
Şenol Güneş açıklamıştı! Emre Belözoğlu milli takımda
Şenol Güneş açıklamıştı! Emre Belözoğlu milli takımda Basın toplantısında Emre Belözoğlu ile iki kez görüştüğünü açıklayan Şenol Güneş, genç antrenörü milli takım teknik heyetine dahil etti.
10.07.2021 Futbol
Burak Yılmaz'ın koridordaki görüntülerini yayınladılar! 'Göreceksiniz'
Burak Yılmaz'ın koridordaki görüntülerini yayınladılar! 'Göreceksiniz' Fransız Canal + Televizyonu Lille - St Ettien maçından sonra Burak Yılmaz'ın koridor görüntülerini yayınladı. Paylaşılan videoda yıldız futbolcu arkadaşlarına ""Endişelenmeyin, gelecek hafta biz şampiyon olacağız! Göreceğiz, göreceksiniz. Biz şampiyon olacağız, herkese karşı biz olacağız!" sözlerini sarfetti.
18.05.2021 Fransa
Beşiktaş'ta camiayı mutlu eden imza! 5 yıllık anlaşma
Beşiktaş'ta camiayı mutlu eden imza! 5 yıllık anlaşma Beşiktaş, yetenekli sol bek Rıdvan Yılmaz ile 5 yıllık anlaşma yaptı.
15.12.2020 Beşiktaş
Beto Galatasaray'a transfer oluyor
Beto Galatasaray'a transfer oluyor Galatasaray'da Muslera'nın uzun süreli sakatlığının ardından transfer gündemine deneyimli isim Beto geldi. Göztepe'den ayrılan 38 yaşındaki milli kaleci Beto'nun Galatasaray ile anlaştığı öne sürüldü
27.07.2020 Galatasaray
Honduraslı kaleci bar çıkışında öldürüldü!
Honduraslı kaleci bar çıkışında öldürüldü! Honduraslı kaleci Oscar Sein Munguia Zelaya silahlı saldırı sonrası yaşamını yitirdi.
19.11.2018 Futbol
İtalyan futbolcu köprü faciasında ölümden döndü
İtalyan futbolcu köprü faciasında ölümden döndü İtalya'nın Cenova kentinde otoyol köprüsü çöktü ve onlarca araç 40 metre yükseklikten yere çakıldı.
14.08.2018 Futbol
Mohamed Salah hakkında soruşturma!
Mohamed Salah hakkında soruşturma! Araba kullandığı sırada telefonuyla ilgilenen yıldız futbolcu Mohamed Salah'ı, kulübü Liverpool polise bildirdi.
14.08.2018 İngiltere
Ronaldo ve Zidane Juventus'ta buluşuyor!
Ronaldo ve Zidane Juventus'ta buluşuyor! İspanyol basınının ortaya attığı iddiaya göre Juventus, Ronaldo transferinin ardından Zinedine Zidane'ı da sportif departmanda bünyesine katacak.
18.07.2018 İtalya
Beşiktaş'ta flaş Ryan Babel gelişmesi!
Beşiktaş'ta flaş Ryan Babel gelişmesi! Beşiktaş, Ryan Babel ile yeni sözleşme yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar Hollandalı futbolcuya 3 yıllık yeni mukavele teklif etti. Buna göre Siyah-beyazlı kulüp, 900 bin euro zam yapıp Hollandalı oyuncuya yıllık 3 milyon euro önerecek.
16.07.2018 Beşiktaş
Beşiktaş Belçikalı yıldızın peşinde!
Beşiktaş Belçikalı yıldızın peşinde! Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nın son 16 tur maçında Japonya karşısında Belçika Milli Takımı'na galibiyeti getiren golü atan Nacer Chadli için kulübü West Brom ile görüşmelere başladı.
6.07.2018 Beşiktaş
Beşiktaş Manuel Fernandes'i bitiriyor
Beşiktaş Manuel Fernandes'i bitiriyor Portekizli oyuncu Manuel Fernandes'e teklifini sunan Beşiktaş yönetimi, Dünya Kupası bitmeden transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.
17.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Atiba depremi!
Beşiktaş'ta Atiba depremi! Atiba Hutchinson Beşiktaş’a veda etmeye hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetim ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Kanadalı futbolcu, Beşiktaş ile ayrılık aşmasına geldi.
16.05.2018 Beşiktaş
Talisca'nın yerine Sosa geliyor!
Talisca'nın yerine Sosa geliyor! Beşiktaş, Anderson Talisca'nın yerini Jose Sosa ile doldurmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Arjantinli futbolcu için girişimlerde bulunacak.
14.05.2018 Beşiktaş
Mohamed Salah şimdi de Real Madrid'i Müslüman yapacak
Mohamed Salah şimdi de Real Madrid'i Müslüman yapacak Bu sezon gösterdiği sıra dışı performansla Liverpool taraftarları arasında İslamiyet'e geçme furyası başlatan Mohamed Salah için şimdi de Real Madrid iddiası gündeme geldi.
17.04.2018 Futbol
Fuat Akdağ NTV Spor'dan ayrıldı
Fuat Akdağ NTV Spor'dan ayrıldı NTV Spor Müdürü Fuat Akdağ 2008 yılından bu yana bünyesinde bulunduğu NTV'den ayrıldı.
14.03.2018 Televizyon
Dünya bunu konuşuyor! Messi'nin evinin üstünden...
Dünya bunu konuşuyor! Messi'nin evinin üstünden... Barcelona'nın dünyaca ünlü starı Lionel Messi için İspanyol havayolu Vueling şirketinin başkanından ilginç bir iddia ortaya atıldı.
2.03.2018 İspanya
Yıldırım'dan Saran açıklaması! Teklif...
Yıldırım'dan Saran açıklaması! Teklif... Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, NTV Spor'da canlı yayınlanan Kırmızı Çizgi programında Aziz Yıldırım ile ilgili önemli bir iddiada bulundu. Yıldırım ise bu iddiayı yalanladı.
24.02.2018 Fenerbahçe
Atletizm Federasyonu 2017 Ödül Gecesi düzenlendi
Atletizm Federasyonu 2017 Ödül Gecesi düzenlendi Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği gecede 2017 yılının sporcuları, yönetici ve kulüplerine ödülleri takdim edildi. Organizasyonda ayrıca 2018 yılında sporcuların giyeceği formalar tanıtıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fenerbahçe'den ikinci çağrı
Fenerbahçe'den ikinci çağrı Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklamada MHK'yi istifaya davet etti.
7.02.2018 Fenerbahçe
"14'te 14 yapabilecek tek takım..."
"14'te 14 yapabilecek tek takım..." Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen 14'te 14 yapma potansiyeline sahip tek takımın Beşiktaş olduğunu açıkladı.
4.02.2018 Galatasaray
ŞOK! Galatasaray'a transfer yasağı geldi!
ŞOK! Galatasaray'a transfer yasağı geldi! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Odeabank'a bir kez daha transfer yasağı geldi.
26.01.2018 TBL
Dilmen'den Çakır'a tepki!
Dilmen'den Çakır'a tepki! Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Galatasaray maçının ardından NTVSpor'da değerlendirmelerde bulundu.
22.01.2018 Galatasaray
Josef de Souza'ya sürpriz teklif
Josef de Souza'ya sürpriz teklif Fenerbahçeli Josef de Souza'nın son talibi La Liga'nın köklü takımlarından Valencia oldu.
19.01.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ntvspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ntvspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.