Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dilmen'den Çakır'a tepki!

Dilmen'den Çakır'a tepki!

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Galatasaray maçının ardından NTVSpor'da değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'den Çakır'a tepki!

Sarı-kırmızılı ekibin ilk 20 dakikada harika bir oyun sergilediğini söyleyen Dilmen, "Tudor en azından puan olarak kötü bir miras bırakmadı. Fatih Hoca'yı nasıl biliriz. Baskılı, arzulu oynar. Kayseri bu kadarını beklemiyordu. İlk 20 dakika muhteşem bir Galatasaray. 2-1'i yakaladı Kayseri, Muslera ve Kayserili oyuncuların becereksizliği 2-2'yi engelledi. Cüneyt Çakır Avrupa'da maç yönetiyor. Burada idare ediyor. Özür diliyorum ama psikolojik etmenlerle maçtan önce maçı büyük takımlara veriyor." dedi.

"G.Saray'ın şansı..."

Terim'in yaptığı değişiklikleri yerinde bulduğunu söyleyen deneyimli yorumcu, "Fatih Terim hamleleriyle, savunma yaparken de pozisyon bulan bir takım oluşturdu. Teknik adam başarısıdır bu. Galatasaray'ın bu işte Başakşehir'in, Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın ne kadar şansı varsa o kadar şansı var." diye konuştu.

"F.Bahçe'de 20 senedir aynı başkan var; ama..."

G.Saray'ın, F.Bahçe'ye göre son 20 yılda daha başarılı olduğuna dikkat çeken Dilmen, "Galatasaray enteresan kulüp. 3 hafta içinde seçim oldu, başkan değişti. Son 15 seneye baktığımızda Galatasaray'da birçok başkan geldi geçti. Fenerbahçe'de de 20 senedir tek başkan var. Başarı olarak Galatasaray daha önde." dedi.

Haberin Devamı

İlk yarı değerlendirmesi şu şekilde:

G.Saray için mutlak kazanılması gereken bir maç olduğu belirten Dilmen, "Maçtan önce tabii rakipleri kazanmış Galatasaray'ın mutlak kazanması gereken bir maç gibi gözükse de telafi edebileceği fikstürü vardı. Fatih Terim'in maçlara iyi başlama geleneği vardır. Kayserispor çok pres yedi. Benzer pozisyonlarda iki gol attı Galatasaray. Gomis gollerini Eren attı bana göre. Gölge etme başka ihsan istemem. Cüneyt Çakır, karışma şu maça, ne güzel oynuyor adamlar. Tabii Galatasaray'ın ilk golü bana göre ofsayt. Denayer'in pozisyonu bana göre sarı kart. Futbol konuşmak istiyoruz. Yani Fatih Terim gelmiş pres yapıyorlar. Daha tempolu oyuncuları oynatmak istiyor hoca. Kayserispor deplasmanında 2-0 yapabiliyor. Galatasaray'ın 3.golü atma potansiyeli var." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı