Nolan Smith

Nolan Smith

Son dakika Nolan Smith haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nolan Smith ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nolan Smith haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nolan Smith

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nolan smith gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 nolan smith haberi bulunmuştur. Tüm nolan smith haberleri aşağıda listelenmiştir.
G.Saray'da 3 milyon dolarlık şok!
G.Saray'da 3 milyon dolarlık şok! THY Avrupa Ligi için kaynak arayan Galatasaray’a, eski oyuncularına olan üç milyon dolar borcu yüzünden gelen transfer yasağı, gelecek yılın bütçesini de tehlikeye soktu
24.05.2016 Galatasaray
Aslan'dan kaçan kaçana
Aslan'dan kaçan kaçana Yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden oyuncularını kaybetmeye başlayan G.Saray Liv Hospital’da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
12.12.2014 Galatasaray
G.Saray'da iki yıldız kadro dışı
G.Saray'da iki yıldız kadro dışı Galatasaray!ın iki tecrübeli oyuncusu Ender Arslan ve Kerem Gönlüm kadro dışı bırakıldı.
15.11.2014 Galatasaray
G.Saray'da beklenen ayrılık
G.Saray'da beklenen ayrılık Banvit-Galatasaray Liv Hospital maçında kenara alınırken kendisine verilen havluyu Ergin Ataman'a fırlatan Nolan Smith, takımdan ayrıldı.
27.10.2014 Galatasaray
'Artık G.Saray forması giyemeyecek'
'Artık G.Saray forması giyemeyecek' Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, çarpıcı açıklamalar yaptı.
23.10.2014 Galatasaray
Yine kriz! Serbest kalacaklar...
Yine kriz! Serbest kalacaklar... Galatasaray’ın erkek basketbol takımında yine kriz çıktı.
22.10.2014 Galatasaray
Ergin Ataman örnek gösterildi
Ergin Ataman örnek gösterildi Marca, Messi'yi oyundan alamayan Luis Enrique'yi Nolan Smith'i oyundan aldığı için 'Ergin Ataman kadar olamadın' diyerek eleştirdi.
21.10.2014 Basketbol
Özyer: Kararımızı henüz vermedik
Özyer: Kararımızı henüz vermedik Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Ergin Ataman'a havlu atan Nolan Smith'le ilgili kararlarını önümüzdeki günlerde vereceklerini söyledi.
20.10.2014 Galatasaray
Nolan Smith kadro dışı bırakıldı
Nolan Smith kadro dışı bırakıldı Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'ın Banvit'e 69-67 mağlup olduğu maçta başantrenörü Ergin Ataman'a havlu fırlatan sarı kırmızılı takımın ABD'li oyuncusu Nolan Smith kadro dışı bırakıldı.
19.10.2014 Galatasaray
Smith'den Ataman'a olay hareket
Smith'den Ataman'a olay hareket Banvit-Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasında flaş bir olay yaşandı.
19.10.2014 Galatasaray
Kampa girince isyan etti!
Kampa girince isyan etti! Galatasaray'ın Cedevite Zagreb'den transfer ettiği Amerikalı oyuncusu Nolan Smith, takımın kampa girmesine isyan etti.
10.10.2014 Galatasaray
'Galatasaray'ı tarihi için seçtim'
'Galatasaray'ı tarihi için seçtim' "Galatasaray'ı tarihi için seçtim. Çok büyük başarılar elde etmiş bir kulüp"
7.10.2014 Galatasaray
Cimbom 22 sayı fark yedi
Cimbom 22 sayı fark yedi Sarı-kırmızılı takım, özel turnuvadaki final maçında Dinamo Sassari'ye 110-88 yenildi.
15.09.2014 Galatasaray
G.Saray'ın rakibi Kuban
G.Saray'ın rakibi Kuban Sarı-kırmızılı basketbol takımı, özel turnuvadaki ilk maçında yarın Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban ile karşılaşacak.
12.09.2014 Galatasaray
G.Saray'dan potaya transfer
G.Saray'dan potaya transfer Kadrosuna daha önce 5 önemli ismi katan Galatasaray erkek basketbol takımı, Yunan pivotla anlaşmak üzere...
3.09.2014 Galatasaray
G.Saray imzayı attırdı
G.Saray imzayı attırdı G.Saray Liv Hospital Nolan Smith ile bir yıllık sözleşme imzaladı
29.08.2014 Galatasaray
G.Saray'da iki imza birden
G.Saray'da iki imza birden Galatasaray Liv Hospital, İtalyan basketbolcu Pietro Aradori ve Amerikan basketbolcu Nolan Smith'i renklerine bağlıyor
18.07.2014 Galatasaray
Altın Küre 2015 adayları belli oldu
Altın Küre 2015 adayları belli oldu Hollywood Yabancı Basını'nın verdiği Altın Küre (Golden Globes) ödüllerine aday filmler belli oldu. Ödül töreni 11 Ocak 2015 pazar günü düzenlenecek.
11.12.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Nolan Smith ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nolan smith haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.