Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'dan kaçan kaçana

Aslan'dan kaçan kaçana

Yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden oyuncularını kaybetmeye başlayan G.Saray Liv Hospital’da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Aslan'dan kaçan kaçana

Daha önce sözleşmesini fesheden Furkan Aldemir’i Philadelphia 76’ers’a kaptıran ve disiplinsiz hareketleri nedeniyle Nolan Smith’i de yollayan sarı-kırmızılılar oyuncularını kaybetmeye devam ediyor.
KADRODA kendilerine yer bulmakta zorlanan ve para ödemelerinde de gecikme yaşandığı için serbest kalma haklarını kullanan Pietro Aradori, Nathan Jawai ve Ian Vougioukas sözleşmeleri dün fesh etti ve 3 oyuncu da bugün oynanacak Trabzonspor maçının kafilesinde yer almadı. Aradori, Jawai ve Vougioukas’ın kendilerine kulüp bulmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.
DÜN Radyospor’a konuşan G.Saray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer de şunları söyledi: “Aradori maça çıkmayacağının tebligatını yaptı. Gece Jawai, dün öğlen de Vougioukas tebligatı yaptı. Bu giden oyuncular zaten süre alamıyorlardı. Mali problemlerimiz var doğru. Carlos Arroyo dahil herkes serbest istedikleri yere gidebilirler.
ZORAN Erceg’i isteyenler var. Onu elimizde tutmak için yöneticiler elinden geleni yapacak. Bir ödeme yapılacak. Miktarı da yönetim kurulumuz belirleyecek. İhtiyaç olan miktar biliniyor. Hiçbir oyuncunun kulüpte parasının kalması söz konusu değil. Evet, geç ödeniyor, ancak paralarının kalması mümkün değil.”

Haberin Devamı