Nisanda memura ek zam var mı? Memura zam yapılacak mı, memura seçim öncesi ara zam olacak mı? İşte memura bayram ikramiyesi, seyyanen zam, refah zammı!
Nisanda memura ek zam var mı? Memura zam yapılacak mı, memura seçim öncesi ara zam olacak mı? İşte memura bayram ikramiyesi, seyyanen zam, refah zammı! En düşük emekli maaşının artırılması, memura ek zam konusunu gündeme getirdi. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükselmesi ile Ramazan ve Kurban Bayramları'ndaki emekli ikramiyesini 2 bin TL öngören kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. En düşük emekli maaşının 7500 TL'ye çıkarılması gözleri memur maaşlarına çevirdi. Peki, Nisanda memura ek zam var mı? Memura zam gelecek mi, memura seçim öncesi ara zam yapılacak mı?
29.03.2023 Memur
Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı? Nisan ayı memur enflasyon farkı kaç olur?
Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı? Nisan ayı memur enflasyon farkı kaç olur? Nisan ayına az bir süre kala memura ek zam konusu gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl ara zam ile birlikte asgari ücret 5.500 TL'ye yükselirken 2023 yılı ile 8 bin 500 TL'ye yükseldi. Yeni zamların ardından emekliler ve memurlar ara zam hakkında araştırmalara başladı. Peki, Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı?
17.03.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri