Nisa bebek öldü mü, olayı ve son durumu ne? Nisa bebeğe ne oldu, anne tutuklu mu?
Nisa bebek öldü mü, olayı ve son durumu ne? Nisa bebeğe ne oldu, anne tutuklu mu? Nisa bebek öldü mü, Nisa bebeğe ne oldu, son durum ne? Pendik'te boş araziye terk edilmiş olarak bulunan ve Nisa Mihriban adı verilen bebekten üzücü haber geldi. Nisa Mihriban'ın ise 30 Eylül'de hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bebeğini terk eden anneye 5 ay hapis cezası verildi.
13.10.2022 Yaşam
Nisa bebek yaşıyor mu, Nisa Mihriban bebek öldü mü? İşte son durum!
Nisa bebek yaşıyor mu, Nisa Mihriban bebek öldü mü? İşte son durum! Nisa bebek öldü mü, yaşıyor mu? Pendik'te Nisa Mihriban bebeği sokağa terk eden Ebru S. hakkında 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Annesi tarafından sokağa bırakıldıktan sonra Acil Tıp Teknikeri Büşra Durmaz tarafından bulunan Nisa Mihriban bebeğin son durumu merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaparak, Nisa bebeğin son durumunu paylaştı.
11.04.2022 Yaşam
Nisa bebekle ilgili flaş açıklama! İfadesi ortaya çıktı: Yatağına bıraktığımda...
Nisa bebekle ilgili flaş açıklama! İfadesi ortaya çıktı: Yatağına bıraktığımda... Pendik'te boş bir arazide bulunan ve Nisa Mihriban adı verilen bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Çocuk bakımevinde ihmal iddiasıyla ifadesi alınan bakıcı D.Y.'nin, "Nisa bebeği besledim ve daha sonra götürüp yatağına bıraktım. Yatağına bıraktığımda herhangi bir sorun yoktu" dediği öğrenildi.
6.04.2022 Yaşam