Türkiye'nin konuştuğu Nisa bebekten üzen haber!
Türkiye'nin konuştuğu Nisa bebekten üzen haber! Pendik'te boş bir arazide bulunduktan sonra Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Büşra Durmaz'ın süt annelik yaptığı 3 aylık Nisa Mihriban bebekten üzen haber geldi. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz, Nisa bebeğin son durumuna ilişkin gelişmeleri aktarırken "Oksijensiz kalması nedeniyle dolaşım sisteminde bir bozulma meydana geldi. Doktorlar, Nisa bebeğin gözleriyle ışığa tepki vermediğini tespit etti" dedi.
16.06.2022 Gündem
Nisa bebeği sokağa terk etmişti! İddianame hazırlandı, 2 yıla kadar hapsi isteniyor
Nisa bebeği sokağa terk etmişti! İddianame hazırlandı, 2 yıla kadar hapsi isteniyor Pendik'te 'Nisa Mihriban' bebeği sokağa terk eden Ebru S. hakkında 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
11.04.2022 Gündem
Nisa bebekten kahreden haber! Hayatını kaybetti... İhmal iddiasıyla inceleme başlatıldı
Nisa bebekten kahreden haber! Hayatını kaybetti... İhmal iddiasıyla inceleme başlatıldı İstanbul Pendik'te 3 aylık bebeğini sokak ortasında bırakarak terk ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 20 yaşındaki Ebru S.'nin emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. "Bebeği biri sahiplensin diye bıraktım. Keşke devlete sığınsaydım, çok pişmanım. Zorda kaldığımdan dolayı bebeği herkesin görebileceği kamuya açık bir alanda bıraktım. Öldürme kastım yoktur tamamen zorda kaldığım için bıraktım" dediği öğrenildi. Ebru S. tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 3 aylık bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği, nüfus kayıtlarına göre 3 Ocak 2022 doğumlu olan bebeğin, nüfus kayıtlarında isminin Ebrar Nil S. olduğu öğrenildi. Bebeğin ölümüyle ilgili ihmal iddiasıyla inceleme de başlatıldığı kaydedildi.
5.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri