Nilsu Berfin Aktaş

Nilsu Berfin Aktaş

Son dakika nilsu berfin aktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nilsu berfin aktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nilsu berfin aktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nilsu Berfin Aktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nilsu berfin aktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 nilsu berfin aktaş haberi bulunmuştur. Tüm nilsu berfin aktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor?
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor? Yayın hayatı kısa süren dizilere bir yenisi daha eklendi. Now Tv'de izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Şevket Çoryh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı aile ve dostluk temalı dizi beklenen karşılığı alamadı. Yedinci bölümde veda edecek olan Korkma Ben Yanındayım dizisi neden final yapıyor?
24.04.2024 Magazin
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti!
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti! Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşıyor. Aktaş, 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti.
24.02.2024 Magazin
Saplantı dizisi oyuncu kadrosu belli oldu! 3 ünlü isim geliyor
Saplantı dizisi oyuncu kadrosu belli oldu! 3 ünlü isim geliyor Saplantı dizisi oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin başrollerinde Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş yer alıyordu. Ünlü oyuncuların yanısıra kadroya gelenler de var.
29.09.2023 Televizyon
Onur Seyit Yaran'ın yeni partneri belli oldu!
Onur Seyit Yaran'ın yeni partneri belli oldu! Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen oyuncu Onur Seyit Yaran'ın yeni partneri belli oldu.
21.09.2023 Televizyon
Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor, Yaz Şarkısı’nın 8. Bölümü son mu?
Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor, Yaz Şarkısı’nın 8. Bölümü son mu? Yaz Şarkısı final mi yapacak? 'Yaz Şarkısı' dizisinin final yapacağının iddia edilmesinin ardından dizinin hayranları Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor?
14.08.2023 Televizyon
Nilsu Berfin Aktaş eşinden boşanıyor! Avukatına talimat verdi
Nilsu Berfin Aktaş eşinden boşanıyor! Avukatına talimat verdi Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, 2021 yılında dünyaevine girdiği Serdar Sertçelik'ten boşanma kararı aldı. Aktaş'ın boşanma davası talimatı verdiğini duyan Sertçelik, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.
7.06.2023 Magazin
Nilsu Berfin Aktaş dekoltesiyle dikkat çekti!
Nilsu Berfin Aktaş dekoltesiyle dikkat çekti! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından cesur pozlarını yayınlıyor. Güzel oyuncunun son fotoğrafı takipçilerinin dikkatini çekti. Paylaşımı beğenen isimler arasında Yalı Çapkını’nın yıldızı da yer aldı.
16.03.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler!
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler! 31 Aralık gecesi O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Nilsu Berfin Aktaş da yer alacak. Programı izleyenler Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!
31.12.2022 Televizyon
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Altın Kelebek ödülleri ve adayları! 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi?
Altın Kelebek ödülleri ve adayları! 48. Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi? 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde oylama süreci başladı. Eylül 2021 ve Eylül 2022 tarihleri arasında televizyon ve eğlence dünyasında adından söz ettiren adaylar için toplam 32 kategoride oylama yapılacak. Peki, Pantene Altın Kelebek oy nasıl verilir, Altın Kelebek oy vermek ücretli mi? Altın Kelebek ödülleri ne, adayları kimler? Altın Kelebek oy verme hakkında merak edilenler…
22.09.2022 Televizyon
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Nilsu Berfin Aktaş'ın sessiz sedasız evlendi! Eşi bakın kimmiş...
Nilsu Berfin Aktaş'ın sessiz sedasız evlendi! Eşi bakın kimmiş... Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Nilsu Berfin Aktaş, güzelliğiyle çok konuşulan isimlerdendi. Son olarak Benim Hayatım dizisiyle izleyici karşısına çıkan 23 yaşındaki Aktaş'ın, sevgilisiyle sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı.
2.12.2021 Magazin
Misli.com Sanal Oyunlar’da Lig Formatını Nilsu Berfin Aktaş ile duyurdu
Misli.com Sanal Oyunlar’da Lig Formatını Nilsu Berfin Aktaş ile duyurdu Ülkemizde ilk kez hayata geçen “Sanal Oyunlar” şimdi lig formatıyla SADECE Misli.com’da. Her dakika onlarca maç ve iki saatte bir şampiyonluk heyecanı Misli.com Sanal Oyunlar’da seni bekliyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Nilsu Berfin Aktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nilsu berfin aktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.