Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger

Son dakika Nicole Scherzinger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nicole Scherzinger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nicole Scherzinger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nicole Scherzinger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nicole scherzinger gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 nicole scherzinger haberi bulunmuştur. Tüm nicole scherzinger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nicole Scherzinger bikinili pozları ile olay yarattı!
Nicole Scherzinger bikinili pozları ile olay yarattı! ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Nicole Scherzinger, Hawaii'nin Honolulu kentinde tatiline devam ediyor. Deniz ve güneşin tadını çıkaran Scherzinger'ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
14.07.2023 Magazin
Nicole Scherzinger mavi bikinisiyle genç kızlara taş çıkarttı!
Nicole Scherzinger mavi bikinisiyle genç kızlara taş çıkarttı! Pussycat Dolls yıldızı Nicole Scherzinger, tatil sezonunu Yunanistan’da açtı. Sevilen ismin sosyal medya hesabından mavi bikinisiyle yaptığı paylaşım hayranlarından tam not aldı.
11.07.2022 Magazin
İfşalandı! Şarkıcının müstehcen pozları...
İfşalandı! Şarkıcının müstehcen pozları... Hesabı çalınan şarkıcı Nicole Scherzinger'in +18 görüntüleri sosyal medyaya servis edildi.
17.09.2019 Magazin
Yatak pozu Nicole Scherzinger’in umurunda değil
Yatak pozu Nicole Scherzinger’in umurunda değil Nicole Scherzinger geçen gün katıldığı bir fotoğraf çekiminin kamera arkasını paylaştı
19.04.2019 Magazin
Bitir artık tatili!
Bitir artık tatili! ABD’li şarkıcı Nicole Scherzinger (40), yaz başından beri tatil yapıyor.
15.08.2018 Magazin
Ünlü şarkıcı iş adamının kucağına oturdu!
Ünlü şarkıcı iş adamının kucağına oturdu! Cannes Film Festivali'nin geleneksel partisinde ünlü iş adamı Fawaz Gruos'un kucağına oturan şarkıcı Nicole Scherzinger, geceye damgasını vurdu.
17.05.2018 Magazin
Meksika ateşi!
Meksika ateşi! ABD’li şarkıcı Nicole Scherzinger (39), önceki gün Meksika, Tulum’a uçtu.
9.05.2018 Magazin
Vietnam’a kapak oldu
Vietnam’a kapak oldu ABD’li şarkıcı Nicole Scherzinger, Harper’s Bazaar dergisinin Vietnam edisyonuna kapak oldu.
23.12.2017 Magazin
Yeniden bir araya geliyorlar!
Yeniden bir araya geliyorlar! 2003’te kurulan, yıllar geçtikçe birer birer üyelerini kaybederek 2010 yılında tamamen dağılan The Pussycat Dolls grubu, yıllar sonra bir araya geliyor.
2.10.2017 Magazin
Dünyanın gözü Londra'daki bu defilede olacak!
Dünyanın gözü Londra'daki bu defilede olacak! Bu yıl 41.si düzenlenen dünyanın en önemli ve prestijli moda organizasyonlarından biri olan Londra Moda Haftası kapsamında, modacı Zeynep Kartal, hazırladığı muhteşem tasarımları ile yine dünyanın önde gelen moda severlerini ağırlayacak.
17.09.2017 Magazin
Şimdi bedenimi daha çok seviyorum!
Şimdi bedenimi daha çok seviyorum! X Factor jüri üyelerinden ABD’li şarkıcı Nicole Scherzinger: “Yaş aldıkça bedenimi daha fazla kabul ediyor ve seviyorum” dedi
29.08.2017 Magazin
Dostunu  yalnız bırakmadı
Dostunu yalnız bırakmadı ABD’li şarkıcı Nicole Scherzinger (39), önceki gece yakın arkadaşı Ed Sheeran’ın Los Angeles’taki konserine giderken objektiflere yansıdı.
13.08.2017 Magazin
Londra Fashion Week'de Türk damgası!
Londra Fashion Week'de Türk damgası! Londra Fashion Week, 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Moda haftasının ilk gününde Zeynep Kartal’ın defilesi moda severlerle buluşacak.
3.02.2017 Kültür Sanat
Ünlü isim hayranlarını kırmadı!
Ünlü isim hayranlarını kırmadı! The X Factor yarışmasının jüri üyelerinden Nicole Scherzinger, her zamanki gibi dün akşam da göz kamaştırdı.
28.11.2016 Magazin
Enerji bombası
Enerji bombası X Factor yarışmasının jüri üyesi ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu çıktığı Yunanistan tatilinde atıyor...
2.08.2016 Magazin
Tatili bir türlü bitmiyor
Tatili bir türlü bitmiyor ŞARKICI Nicole Scherzinger, instagram sayfasında üstsüz güneşlenirken fotoğraflarını paylaştı...
6.09.2015 Magazin
Giden sevgilinin yenisi geldi
Giden sevgilinin yenisi geldi Geçtiğimiz aylarda ayrıldığı uzun süreli ilişkisi Formula 1 pilotu Lewis Hamilton’un Rihanna ile yeni bir aşka yelken açtığı söylentileri Nicole Scherzinger’i de harekete geçirdi...
4.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nicole Scherzinger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nicole scherzinger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.