New York Red Bulls

New York Red Bulls

Son dakika New York Red Bulls haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan New York Red Bulls ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını New York Red Bulls haber sayfamızda bulabilirsiniz.

New York Red Bulls

haberleri sayfasında son dakika yaşanan new york red bulls gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 new york red bulls haberi bulunmuştur. Tüm new york red bulls haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.05.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 İddaa
Quaresma bombası! İki teklif yapıldı
Quaresma bombası! İki teklif yapıldı Kartal’ın yüksek maliyeti nedeniyle satmak istediği Quaresma için Galaxy ve Red Bulls girişimde bulundu. ABD’li yetkililer, Q7’nin menajeri Rui Costa ile ücret konusunda anlaşma sağlayamadı.
21.07.2019 Beşiktaş
Tim Cahill gözyaşlarıyla veda etti!
Tim Cahill gözyaşlarıyla veda etti! Avustralya tarihinin en golcü futbolcusu Tim Cahill, forma giydiği Lübnan maçıyla milli takım kariyerini noktaladı.
20.11.2018 Futbol
Lawrence'in menajeri konuştu: 'Fenerbahçe...'
Lawrence'in menajeri konuştu: 'Fenerbahçe...' Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen sol bek Kemar Lawrence için açıklama geldi. Menajer Ralph, "Eğer iyi ve doğru bir teklif gelirse, New York Red Bulls kabul eder" dedi
2.01.2018 Fenerbahçe
İkinci kez ayın oyuncusu seçildi
İkinci kez ayın oyuncusu seçildi ABD Ligi'nde Montreal Impact forması giyen eski Galatasaraylı oyuncu Didier Drogba, art arda ikinci kez ayın futbolcusu seçildi.
29.10.2015 Futbol
Drogba çıldırmış olmalı!
Drogba çıldırmış olmalı! Galatasaray ve Chelsea'nin eski yıldızı Didier Drogba, bu sezon transfer olduğu Montreal Impact takımında harikalar yaratmaya devam ediyor.
26.10.2015 Galatasaray
Finlandiya, teknik direktörünü internet ilanıyla buldu
Finlandiya, teknik direktörünü internet ilanıyla buldu 2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ile aynı grupta bulunan Finlandiya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğüne İsveçli Hans Backe getirildi
12.08.2015 Futbol
New York, Benfica'yı da devirdi
New York, Benfica'yı da devirdi 2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda New York Red Bulls, Benfica'yı 2-1 yendi.
27.07.2015 Futbol
New York, Chelsea'ye ağır geldi
New York, Chelsea'ye ağır geldi New York Red Bulls, Chelsea'yi 4-2 mağlup etti.
23.07.2015 Futbol
Devler yine ABD yolcusu
Devler yine ABD yolcusu Avrupa'nın büyük kulüpleri, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'na katılacak.
29.04.2015 Futbol
Henry 30 milyon euro alacak
Henry 30 milyon euro alacak Futbolu bırakan Thierry Henry, İngiliz yayın kuruluşu Sky Sports'ta spor yorumculuğu yapacak.
17.12.2014 Futbol
İngilizler açıkladı! Galatasaray Henry'i istiyor
İngilizler açıkladı! Galatasaray Henry'i istiyor İngiltere'de bugün BBC Spor kanalı başta olmak üzere İngiliz basınında yer alan haber, gözleri Galatasaray'a çevirdi.
3.12.2014 Galatasaray
Henry mutlaka Arsenal'a dönecek
Henry mutlaka Arsenal'a dönecek New York Red Bulls'tan ayrılacağını açıklayan Thierry Henry'nin bir gün mutlaka Arsenal'e döneceğini söyledi.
2.12.2014 Futbol
Thierry Henry'den veda kararı
Thierry Henry'den veda kararı Kariyerini ABD'de New York Red Bulls formasıyla devam eden Thierry Henry, takımdan ayrıldığını açıkladı.
1.12.2014 Futbol
Henry, Avrupa'ya dönüyor
Henry, Avrupa'ya dönüyor New York Red Bulls'ta forma giyen 37 yaşındaki Henry'nin, kariyerine başladığı Monaco ile anlaşabileceği öne sürüldü.
11.10.2014 Futbol
Futbolu bırakıyor mu?
Futbolu bırakıyor mu? Thierry Henry'nin New York Red Bulls'la yol ayrımına geldiği açıklandı.
2.10.2014 Futbol
Podolski hangi takıma gidiyor?
Podolski hangi takıma gidiyor? İsmi Galatasaray, Wolfsburg, New York Red Bulls ve Olympiakos ile anılan Alman golcü Juventus'a daha yakın gözüküyor.
25.08.2014 Galatasaray
Messi'yi bırak Müller'e bak!
Messi'yi bırak Müller'e bak! Fransızların efsanevi oyuncusu Thierry Henry basın toplantısında konuştu
5.08.2014 Futbol
ABD'den sürpriz talip!
ABD'den sürpriz talip! Malouda için resmi teklif an meselesi
3.07.2014 Trabzonspor
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları FIFA, 2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek 32 takımın nihai kadrosunu onadı
5.06.2014 Futbol
'Evet teklifler var...'
'Evet teklifler var...' Galatasaray'daki geleceği muamma olan Didier Drogba Fransız basınına önemli açıklamalarda bulundu
7.05.2014 Futbol
Drogba'dan Aysal'a net cevap!
Drogba'dan Aysal'a net cevap! Başkan 'kalmanı istiyoruz' dedi o ise...
10.04.2014 Süper Lig
Galatasaray'la yolları ayrılıyor!
Galatasaray'la yolları ayrılıyor! 1 ay önce New York Red Bulls'tan gelen teklifi beklemeye alan ve karşı tarafa sezon sonu mesajını veren Galatasaray, Emmanuel Eboue'nin satışına onay verecek.
28.03.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

New York Red Bulls ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki new york red bulls haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.