Neknomination

Neknomination

Son dakika Neknomination haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neknomination ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neknomination haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neknomination

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neknomination gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 neknomination haberi bulunmuştur. Tüm neknomination haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şok! Japon balığını canlı canlı yutunca...
Şok! Japon balığını canlı canlı yutunca... Neknomination, yani “meydan okuma” oyununda son çılgınlık Japon balıklarını canlı canlı yutmak. İngiltere’de içtiği biranın içine Japon balığını atarak onu canlı canlı yutan bir gence bu meydan okuma biraz pahalıya patladı. Hayvan hakları derneğiyle ters düşen o genç şimdi 1000 Euro ceza ödeyecek.
28.04.2014 Dünya
9 yaşında alkol komasına girdi!
9 yaşında alkol komasına girdi! İngiltere’de bir kız çocuğu internetteki son çılgınlıklardan “NekNomination” yani “iç içebildiğin kadar” akımına katılmak isteyince alkol komasına girdi.
2.04.2014 Dünya
Bunun adı delilik!
Bunun adı delilik! 37 kez bunu yaptı ve hayatını kaybetti...
18.02.2014 Dünya
En yeni, en çılgın oyun
En yeni, en çılgın oyun İnternet üzerinde hızla yayılan 'NekNomination' adlı cesaret oyunu giderek yaygınlaşıyor.
12.02.2014 Yaşam
İnternette öldüren fenomen!
İnternette öldüren fenomen! İrlanda’da ölen iki gencin internette başlayan 'neknomination' adlı yeni trendin kurbanı olduğu düşünülüyor...
4.02.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Neknomination ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neknomination haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.